ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – Η πόλη τού αύριο… ( του υποψηφίου συμβούλου του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» Πάρι Δαδόπουλου)

8 Απριλίου 2019
15:55

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο για το μέλλον του. Η μεταλιγνιτική εποχή έχει ξεκινήσει όπως και η 4η βιομηχανική επανάσταση.

Θέλουμε ο Δήμος μας να πρωταγωνιστεί στη νέα εποχή και να μην οδηγηθεί στο μαρασμό; Θέλουμε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον και να μην ανακυκλώσουμε παλιές πρακτικές; Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος;

Με τους ανθρώπους από τον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» της υποψήφιας Δημάρχου ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, έχουμε όραμα την smart-Πτολεμαΐδα του 2020, μια έξυπνη και βιώσιμη πόλη, μια καινοτόμα πόλη που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών και άλλα μέσα για την βελτίωση της ζωής, την αποδοτικότητα της αστικής λειτουργίας και των υπηρεσιών καθώς και την ανταγωνιστικότητα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εκπλήρωση των αναγκών των παρόντων και μελλοντικών γενεών λαμβάνοντας υπόψη την οικονομία, το περιβάλλον, την κοινωνία και τον πολιτισμό.

Στόχος μας μια Εορδαία που οι δημότες θα είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στην ανάπτυξη της.

Στο επόμενο διάστημα, θα σας παρουσιάσουμε τις δράσεις που θα μας οδηγήσουν να οικοδομήσουμε την πόλη του αύριο, το Δήμο του μέλλοντος βελτιώνοντας το βιοτικό μας επίπεδο και κτίζοντας το μέλλον για τα παιδιά μας.

ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ)

4 σχόλια

  • Ένας Δήμος πάει μπροστά όταν τα κλειδιά τα κρατάει αυτός που πρέπει και όχι όποιος νάνε. Μόνο έτσι κοιτάς στο μέλλον καθαρά και μακριά από παλιές πολιτικές και ρουσφέτια.

  • Πάμε με όλους εσάς για την space-kailar. Μία πόλη – παγκόσμια πρωτοτυπία η οποία θα αιωρείται , θα έχει ιπτάμενα οχήματα και ιπτάμενα αδέσποτα, τα οποία θα αφοδεύουν οικολογικά στο διάστημα, ενώ οι σκυλόφιλοι θα τα ταΐζουν επάνω σε μετεωρίτες κάνοντας τις αγέλες ακίνδυνες για τα μικρά παιδιά. Με τους υποψηφίους που είδα από όλους τους συνδυασμούς που έρχονται να μας σώσουν, όλα είναι πλέον εφικτά και δυνατά! Σας ευχαριστούμε για όλα προκαταβολικά!!!
    Θα ήθελα να ακούσω από έναν συνδυασμό ότι σε περίπτωση εκλογής στην πενταετία της θητείας του θα ασχοληθεί με τα εξής απλά πράγματα:
    1. Φωτισμό στους δρόμους με λάμπες που να φωτίζουν και όχι με λάμπες για κ…μπαρα.
    2. Να καλύψουν με ψυχρή άσφαλτο σε 15 ημέρες όλες τις λακκούβες. 1 συνεργείο των τριών ατόμων επαρκεί για αυτό το τόσο «δύσκολο» έργο.
    3. Να προνοήσουν για τον αποχιονισμό της πόλης και των χωριών την χειμερινή περίοδο εγκαίρως σε συνεργασία με ιδιοκτήτες μηχανημάτων και τρακτέρ. Ένα κονδύλιο των 15.000 € – 20.000 € για όλον τον δήμο Εορδαίας είναι αρκετό.
    4. Να φτιάξουν έναν σωστό χώρο για τα αδέσποτα και να τα μαζέψουν όλα εκεί.
    5. Να φτιάξουν όλα τα πάρκα της πόλης, να φυτέψουν δέντρα και να τα μισθώσουν σε ιδιώτες εισπράττοντας ενοίκια, με αποκλειστική υποχρέωση οι ιδιώτες να τα συντηρούν, μιας και ο δήμος έχει για δεκαετίες αποδειχτεί ανίκανος παρόλο που έχει κοντά στους 1.000 εργαζόμενους. Να δημιουργήσουν σε συνεννόηση με τα σχολεία της πόλης αξιοπρεπείς χώρους για να αθλούνται τα παιδιά της Πτολεμαΐδας και να τα αφήνουν ανοιχτά.
    6. Να κόβουν τα χόρτα από χώρους και δρόμους όπου περπατούν οι δημότες ή αθλούνται. Να επισκευάσουν τα παγκάκια και τις βρύσες.
    7. Να οργανώσουν την περισυλλογή των σκουπιδιών σωστά και να τοποθετήσουν κάδους ανακύκλωσης σε όλη την πόλη.

    Εάν η επόμενη δημοτική αρχή λύσει αυτά τα απλά που δεν απαιτούν εκατομμύρια, θα έχει βελτιώσει της καθημερινότητά μας και θα ξαναεκλεγεί. Παράλληλα δημιουργήστε μία ομάδα τεχνοκρατών, αποτελούμενη από 2-3 οικονομολόγους της πόλης σε συνεργασία με 2-3 μηχανικούς και 2-3 δικηγόρους (νεαρής ηλικίας) να τρέξουν καθημερινά όσα κοινοτικά προγράμματα υπάρχουν και δύναται να ενταχθεί ο δήμος για να δημιουργήσετε τις υποδομές του μέλλοντος για την πόλη μας. Δυστυχώς χορτάσαμε από παχιά λόγια τόσες δεκαετίες από όλους σας.

  • Το ηθικό είναι τα κλειδιά του Δήμου (επιχείρηση) νά τά έχουν οι πολίτες. Να βοηθηθούν. Το ηθικό του μέλλοντος!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.