O υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, σε συνέντευξή του στο kozan.gr, απαντά στις κατηγορίες για πολιτικό καιροσκοπισμό με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Εάν κατηγορούμαι για τ’ ότι είμαι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλά κάνω και κατηγορούμαι» (Α’ μέρος συνέντευξης)

10 Απριλίου 2019
15:28

Στις κατηγορίες για πολιτικό καιροσκοπισμό με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο ζήτημα των συνεργασιών μεταξύ των παρατάξεων, αλλά και στα ζητήματα της ΔΕΗ και της τηλεθέρμανσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία», στη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr.

«Δεν χρησιμοποιώ τον όρο του αντιπεριφερειάρχη για να κάνω πολιτική» επεσήμανε ο κ. Πλακεντάς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα σχόλια της αποτελεσματικότητας του ως Aντιπεριφερειάρχη. Απαντώντας στους πολιτικούς του αντιπάλους αναφορικά με το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι [η Συμφωνία των Πρεσπών] είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αγωνιστούμε. Τώρα. Εάν κατηγορούμαι για τι ότι είμαι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλά κάνω και κατηγορούμαι».

«Αυτό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή και που είναι η συρρίκνωση του λιγνίτη σε όλη αυτή τη διαδικασία που επιχειρείται από πλευράς ΔΕΗ, είτε με την αποεπένδυση είτε με το ξεπούλημα. Γιατί για εμένα είναι ξεπούλημα αυτό και όχι αποεπένδυση», υπογράμμισε μιλώντας για τη ΔΕΗ.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νατάσα Χατζηγεωργίου:

Ν.Χ.: Παρουσιάσατε πρόσφατα τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία», που όπως ο ίδιος επισημάνατε στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι πρωτοεμφανιζόμενοι. Παρόλα αυτά υπάρχουν φωνές που επισημαίνουν ότι επιλέξατε και στελέχη που έχουν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης με μικρή επιτυχία. Τι απαντάτε;

Π.Π.: Έκανα ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλες τις κοινωνικές ομάδες –γιατί είχαμε κουβέντα με όλες τις κοινωνικές ομάδες- προκειμένου να εκπροσωπηθεί το σύνολο της πόλης. Επέλεξα να πάρω και έμπειρα στελέχη, και από τη διακυβέρνηση της κ. Βρυζίδου και από την διακυβέρνηση του κ. Ζαμανίδη στη Δημοτική Αρχή. Η προσπάθεια είναι να υπάρχει ένα κράμα πρωτοεμφανιζόμενων και έμπειρων ανθρώπων, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους -επειδή τους λέμε «παλιούς»- έχουν εκλεγεί μία φορά. Το ότι διετέλεσαν μία φορά Δημοτικοί Σύμβουλοι δε σημαίνει ότι αποτελούν πολικό παρελθόν ή κατεστημένο. Σε αυτή την προσπάθεια νομίζω ότι αυτή σύνθεση είναι απαραίτητη επειδή τα προβλήματα είναι πιεστικά, την επόμενη μέρα, να μπορέσουν όλα να λειτουργήσουν με τη ζωντάνια , την εμπειρία, το μεράκι και την προσπάθεια που χρειάζεται να βάλουν όλοι για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ν.Χ.: Να παραμείνω στην ομιλία σας, καθώς αναφερόμενος στους λόγους που σας οδήγησαν να καταθέσετε την υποψηφιότητα σας μετά την «προτροπή πολλών συμπολιτών» αλλά και την «αγάπη για τον τόπο» όπως σημειώσατε, αναφέρατε πως υπάρχει ένας ακόμη λόγος « Ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ενάντια στην άκυρη Συμφωνία των Πρεσπών, που θέτει σε αμφισβήτηση την ιστορικότητα της Μακεδονίας, τους αγώνες όλων των Μακεδόνων – όλων των Ελλήνων». Οι αντίπαλοί σας σάς κατηγορούν στην ουσία για πολιτικό καιροσκοπισμό. Για ποιο λόγο χρησιμοποιήσατε ως αξιολογικό πρόταγμα τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεδομένης της πόλωσης που υπάρχει γύρω από το ζήτημα;

Π.Π.: Δεν είναι πρόταγμα. Αν προσέξατε την ομιλία, το είπατε και εσείς η ίδια, ότι πρωταρχικό ρόλο έπαιξε η προτροπή πολλών πολιτών και η αγάπη για τον τόπο. Υπάρχει όμως και ένας ακόμη λόγος, διότι πιστεύω ότι [η Συμφωνία των Πρεσπών] είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αγωνιστούμε. Τώρα. Εάν κατηγορούμαι για το ότι είμαι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλά κάνω και κατηγορούμαι.

Ν.Χ.: Το πρόταγμα τίθεται στην εξής βάση…

Π.Π. Δεν είναι πρόταγμα.

Ν.Χ.: Το πρόταγμα στο οποίο αναφέρθηκα έγκειται στο ότι στα πρώτα τρία λεπτά της ομιλίας σας αναφερθήκατε στη Συμφωνία των Πρεσπών που σημαίνει ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Π.Π.: Χαίρομαι πάρα πολύ που παρακολουθήσατε πολύ καλά την ομιλία μου καταρχήν, και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι. Η ομιλία μου ήταν περίπου είκοσι λεπτά και έγινε μία ανάλυση των αξόνων του προγράμματος και των λόγων για τους οποίους κατέβηκα. Ο λόγος ο οποίος το έκανα αυτό είναι γιατί έπρεπε να αναλύσω στον κόσμο για ποιο λόγο κατεβαίνω υποψήφιος. Ο πρώτος λόγος είναι αυτό που σας είπα, η προτροπή πολιτών για το συγκεκριμένο εγχείρημα, ο δεύτερος είναι η αγάπη τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ένας τρίτος λόγος είναι ότι πρέπει να αγωνιστούμε και γι’ αυτό.

Ν.Χ. Άρα το θεωρείτε βασικό.

ΠΠ. Βεβαίως και το θεωρώ βασικό.

Ν.Χ.: Ο «Κλεισθένης» ευνοεί τις συνεργασίες μεταξύ των παρατάξεων. Εσείς έχετε εκφράσει δημόσια την άποψη ότι θα δημιουργήσει προβλήματα «μη κυβερνησιμότητας» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρόλα αυτά θα επιδιώξετε συνεργασίες εάν εκλεγείτε;

Π.Π.: Ήδη τις έχω επιδιώξει και όπως έχετε δει και δημόσια έχω προσπαθήσει να υπάρχει συνεννόηση με τους συνυποψηφίους μου γι’ αυτό το θέμα, δεν σας κρύβω ότι και πριν καταθέσω την υποψηφιότητά μου υπήρξαν συναντήσεις με πολλούς εκ των συνυποψηφίων προκειμένου να δούμε αν υπάρχει κοινός τόπος και κοινός προορισμός. Εγώ συνεχίζω να θεωρώ ότι ο Κλεισθένης δεν βοηθάει στην παρούσα φάση την Αυτοδιοίκηση, είναι όμως νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί, είναι απαραίτητη η συνεννόηση και πριν ακόμη από τις εκλογές αλλά και αμέσως μετά, προκειμένου να συγκλίνουμε όλοι σε θέματα που μπορούμε να συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι σχεδόν αδύνατο να μπορούμε να συμφωνήσουμε 100% αλλά νομίζω ότι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είμαστε υποχρεωμένοι να συνεννοηθούμε και σήμερα και αύριο. Αυτό το επιδιώξαμε, το επιδιώκουμε και θα το επιδιώξουμε.

Ν.Χ.: Έχει σχολιαστεί έντονα η αποτελεσματικότητα σας ως αντιπεριφερειάρχη, λόγω της παράλληλης υποψηφιότητας σας στον Δήμο Εορδαίας. Έχετε γνωστοποιήσει πως υποβάλλατε την παραίτησή σας αλλά δεν έγινε δεκτή από τον περιφερειάρχη. Θεωρείτε πως γίνονται για το θεαθήναι;

Ισχύει αυτό που είπατε περί της υποβολής της παραίτησης, όπως επίσης ισχύει και μια δημόσια δήλωση του περιφερειάρχη όταν ρωτήθηκε εάν θα ζητήσει τις παραιτήσεις των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, είπε ότι δεν υπάρχει λόγος εκτός εάν διαπιστώσει ότι ακούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους. Η κουβέντα αυτή που γίνεται είναι εν πολλοίς λαϊκίστικη –ίσως να μην είναι ο σωστός όρος- υπό την έννοια ότι στο κράτος υπάρχει συνέχεια. Δηλαδή αν κάποιος είναι Δήμαρχος στην Κοζάνη, θα έπρεπε να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος δήμαρχος; Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να τίθεται γενικώς. Στα ψηφοδέλτιά μας υπάρχουν εν ενεργεία αντιδήμαρχοι, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο τους. Σας λέω και πάλι ότι ο νομοθέτης έχει προβλέψει και να το πούμε αυτό γιατί υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να παραιτηθούν κάποιοι. Αλλά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ώστε να υπάρχει συνέχεια στη διοίκηση του κράτους, γι’ αυτό το λόγο δεν το θεωρεί ασυμβίβαστο αυτό το πράγμα. Παρόλα αυτά για λόγους ηθικούς θέλω να σας πω ότι δεν χρησιμοποιώ τον όρο του αντιπεριφερειάρχη για να κάνω πολιτική, ούτε συμμετέχω σε διαδικασίες ως αντιπεριφερειάρχης.

Ν.Χ.: «Ανοιχτό» παραμένει το ζήτημα της παράτασης των ωρών λειτουργίας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς που αποτελεί πηγή θερμικής ενέργειας για την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας. Υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μία ενημέρωση για ζητήματα της ΔΕΗ. Υπήρξε εξαγωγή κάποιου συμπεράσματος;

Χθες παραβρέθηκα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σχετικά με την ενημέρωση που είχε να κάνει τόσο για το Αμύνταιο και την απόσυρση του θέματος από το Διοικητικό Συμβούλιο, και για το τι μέλλει γενέσθαι και για τις ώρες παράτασης λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς αλλά και για θέματα που μπαίνουν σε σχέση με το εθνικό σχέδιο του ενεργειακού σχεδιασμού για τον Άγιο Δημήτριο. Ήταν ενδελεχής η ενημέρωση τόσο από το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ, τον κ. Αδαμίδη και τον κ. Καρρά, όσο και από τους δύο εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο, τον κ. Φωτόπουλο και τον κ. Καραλευθέρη. Νομίζω ότι ήταν απαραίτητη αυτή η ενημέρωση σχετικά με τη διαμόρφωση μιας κοινής πολιτικής του πολιτικού προσωπικού της περιοχής απέναντι σε αυτό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή και που είναι η συρρίκνωση του λιγνίτη σε όλη αυτή τη διαδικασία που επιχειρείται από πλευράς ΔΕΗ, είτε με την αποεπένδυση είτε με το ξεπούλημα. Γιατί για εμένα είναι ξεπούλημα αυτό και όχι αποεπένδυση.

Οι αστοχίες στην εξεύρεση λύσης για τον ΑΗΣ Καρδιάς ήταν αρκετές, παρόλα αυτά είναι γεγονός πως βρισκόμαστε ήδη στη Μεταλιγνιτική εποχή και πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις για την περιοχή. Υπάρχει κάποιο πλάνο για την επόμενη μέρα;

Π.Π.: Θεωρούμε το θέμα της τηλεθέρμανσης της Πτολεμαΐδας ως ένα από τα δύο βασικότερα προβλήματα που υπάρχουν. Σκεφτείτε ότι η νέα Δημοτική Αρχή –όποια και αν είναι αυτή- θα αναλάβει αρχές Σεπτεμβρίου. Περίπου σε έναν μήνα θα έχει να αντιμετωπίσει το πώς θα δώσει θερμική ενέργεια στην πόλη για να ξεκινήσει τη τηλεθέρμανση. Επίσης οι ώρες λειτουργίας της τρίτης μονάδας έχουν ήδη συρρικνωθεί και τελειώνουν, οι ώρες δε της τέταρτης μονάδας τελειώνουν στις 12 Ιουνίου. Άρα μπαίνει ένα ζήτημα με ποιον τρόπο θα υπάρξει τηλεθέρμανση στην πόλη μέχρι να λειτουργήσει η Πτολεμαΐδα V, από την οποία η περιφέρεια έχει πληρώσει τις μελέτες για τη διασύνδεση με 6801 χιλιάδες ευρώ και ολοκληρώνονται από πλευράς της ΑΝΚΟ στις αρχές Ιουνίου. Από εκεί και ύστερα έχω κάνει προχθές με τους εργαζόμενους στην ΔΕΤΗΠ, από την πρώτη στιγμή θέσαμε το θέμα παράτασης των ωρών λειτουργίας τουλάχιστον των μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς, προκειμένου να διασφαλιστεί η τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας και μέχρι να λειτουργήσει η 5 ώστε να μπορεί να πάρει ξανά η πόλη θερμική ενέργεια. Εκτιμώ ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός του τι θα γίνει με τις λιγνιτικές μονάδες της περιοχής και με ποιο τρόπο θα διαχειριστούν στο σύστημα.

21 σχόλια

    • Συγχαρητήρια κ.Πλακεντά ! Είσαι η σταθερή πατριωτική έκφραση στην περιοχή μας. Ξεκάθαρος και σταθερός υπέρ των εθνικών θεμάτων !

      • Ο φορέας στον οποίο ανήκει- αγνοώ αν εν τω μεταξύ έχει αποχωρήσει- έκανε μεγάλη ζημιά στην πατρίδα με τη στάση του στο θέμα της συμφωνίας!
        Στις μαύρες σελίδες της ιστορίας όλοι τους!

  • ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    • Τώρα πλάκα κάνεις δεν είναι καρεκλοκένταυρος;

      Όλο καρέκλα έχει ανάλογα τα συμφέροντα.

      Περιφέρεια, Δήμος κλπ

  • Τι δεν κσταλαβες ρε φιλε απο οσα διαβασες παραπανω…δηλαδη για δυο μηνες ολοι που ειναι ηδη εκλεγμενοι κσι ξαναβαζουν υποψηφιοτητα( δημαρχοι, περιφερειαρχες, συμβουλοι….)θα παραιτηθουν και ολα θα μεινουν στον αερα; Με αυτη την λογικη ολη η τοπικη αυτοδιοικηση θα εμενε αδεια….υπαρχουν θεματα που ειναι σε εκκρεμμοτητα.

  • Φαντάσου με τέτοιους δημάρχους και τον Κασαπίδη Περιφεριάρχη τι σχέσεις θα αναπτύξουμε με τις γειτονικές μας χώρες που είναι ακριβωσ δίπλα μας ..! Με τέτοιες ιδέες ,θα έρθουν οι Αθηναίοι και οι Πελοποννήσιοι να αναπτύξουν επαγγελματικές δραστηριότητες στο μοναστήρι και στην Κορυτσά και εμείς θα το παίζουμε υπερπατριώτες τρομάρα μας …

  • Ο κ Πλακεντάς ξέρει καλά το πολιτικό παιχνίδι αφού είχε πνευματικό πατέρα τον κ Καμμένο. Όσο για τους πάλι ξέρει γιατί είχε άλλον πνευματικό πατέρα για τα εθνικά τον κ. Καρυπιδη. Τέλος ας ανοίξουν τα μάτια τους αυτοί που ψηφίζουν. ΥΓ Αφού εξουδετέρωσε πολιτικά τους συνοδοιπόρους του στους ΑΝΕΛ στην Κοζάνη πορεύεται μετά κλάδων και βαΐων για το δημαρχιλίκι. Έχουμε μπόλικο σανό δεν νομίζετε ??

  • Καιρός είναι να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    1) Όλος ο πατριωτισμός του εξαντλείται στην ανακύκλωση δηλώσεων.

    2) Τα έμπειρα στελέχη παράγουν και έργο. Οι αγέλες των αδέσποτων ,οι σκοτεινοί δρόμοι και γενικότερα η υποβάθμιση της καθημερινότητας είναι έργο έμπειρων στελεχών;
    3) Όλοι γνώριζαν εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι θα κατέβει για Δήμαρχος .
    Ποιος πιστεύει ότι δεν χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί την θέση του αντιπεριφερειάρχη για πολίτικο όφελος του;

    4) Τέλος καιρός είναι να αφήσουμε τους δεινόσαυρους στην άκρη .
    Να βγουν μπροστά από όλους τους χώρους άνθρωποι που ξέρουν τι θα πει δουλειά.

  • Άντε να δούμε την αγάπη σου για τον τόπο… Γιατί σε αυτό το χάλι μια πέτρα να βάλεις θα φανεί η διαφορά… ελπίζω αυτοί οι συμπολίτες που σε πίεσαν να κατέβεις να μην είναι μόνο οι γνωστοί άγνωστοι που είναι μαζί σου μόνο για δικό τους όφελος και την καρέκλα….

  • Αγαπητέ Παναγιώτη,

    Προσωπικά χαίρομαι για την “επιστροφή σου” στην ΝΔ .

    Οι ψηφοφόροι των ανελ ανήκουν στην δεξιά οικογένεια.

    Όμως οφείλετε μια συγνώμη στον Ελληνικό λαό και πόσο μάλλον στη περιοχή μας.

    Η ανευθυνη σταση των ανελ στο σκοπιανό και η κίνηση να φύγουν οι “λεγόμενοι κομματικοί” και να παραμείνουν οι βουλευτές να ψηφίσουν την συμφωνία ενέχει ευθύνες. Τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των ανελ έπρεπε να αντιδράσουν λυπάμαι που οι ΑΝΕΛ έπαιξαν αυτό το παιχνίδι για το οποίο βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι γνώριζες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχεις πολιτική ευθύνη.

    Τώρα για την θέση του αντιπεριφεριάρχη δεν νομίζω ότι κάποιος άλλοσ θα έκανε κάτι διαφορετικό απο αυτό που κάνεις.

    Επίσης το 2013 Εκλέγεσαι στα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των ανελ τότε μου μίλησες για ξεπούλημα της ΔΕΗ τότε η μετοχή κοντά στα 10 ευρω σήμερα 1,65 περίπου 700% κάτω. Υπάρχουν ευθύνες πολιτικές !!!

  • Τώρα Τι να πούμε; παραιτήθηκε από κάπου που δεν είχε όφελος πια κανένα κ δεν άφησε την θέση του περιφερειακού. Τοσα Χρόνια σε θέσεις κ καρπώνεται έργα που πάλεψαν κ καπιασαν άλλοι για να έρθουν κ αυτός έβαλε απλά υπογραφές,είναι περήφανος για το έργο του ενώ ο κόσμος δεν έχει να φάει κ δεν έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας δαγκωνεται από σκυλιά, σκυλιά θανατώνονται άδικα, ο κοσμος χαλάει τα αυτοκίνητα του από τις λακκούβες, σκοντάφτει από τα σκοτάδια κ ο Πλακεντας είναι περήφανος που τόσα χρόνια είδαν σε καρέκλες που μπορούσε να έχει κάνει μια εντελώς διαφορετική πόλη Κ την οδήγησε στην καταστροφή μαζί με πολλούς που έχει στον συνδυασμό του.ειμαστε άξιοι της κατάντιας στην πόλη αυτή αν ξανά ψηφίσουμε αυτούς που την οδήγησαν εδώ. Ήρθε ο πλακεντας τώρα με τους αυλικούς του να ενώσει την εορδαια, αυτή που δίχασαν φιλόζωους με τους υπολοίπους πολίτες,αυτοί που δίχασαν τους δεητζιδες με τους υπολοίπους πολίτες γιατί δεν δημιούργησαν ανάπτυξη κ άλλες θέσεις εργασίας, αυτοί που δίχασαν τους συμβασιούχους του δήμου κ της Περιφέρειας νε τους υπολοίπους πολίτες που κάνουν τα χαρτιά του κ δεν μένουν ποτέ να φάνε κ αυτοί ένα κομμάτι ψωμί γιατί παίρνουν συνέχεια τους ίδιους( αυτούς που του εξυπηρετούν με τους ψήφους κ τα ρουσφέτια).Άσε μας βρε Πλακεντα τώρα. Κάποια στιγμή πρέπει να αναλαμβάνουμε κ τις ευθύνες μας κ να λένε κ καμία αλήθεια. Εσύ οι αυτοί που μαζεψες κυκλοφορούσαν τόσα χρόνια στους δρόμους κ να μιλούν νε κόσμο για να ξέρουν τα πρόβλημα τα του κόσμου. Μου πας κ σε υπηρεσίες να ενημερωθείς κ να τάξεις, τι πας ρωτά τον εαυτό σου κ τα άτομα που έχεις δίπλα σου ξέρετε σε τι κατάντια φέρατε την κάθε υπηρεσία του δήμου τον κάθε δρόμο το κάθε πάρκο τον καθένα με κινητικά θέματα.το θέατρο του παραλόγου κ με καλούς ηθοποιούς.

  • Είσαι ένας πολιτικός γυρολόγος εσύ πούλησες για μνημόνια την δεξιά μετά ψηφίσατε τα χειρότερα σαν κόμμα ΑΝΕΛ είπες θα φύγεις από αντιπεριφερειάρχης αν έρθει η συμφωνία των πρεσπων…

  • Ας μαζέψει λίγο τα πρωτοπαλίκαρα του έχει εκτεθεί. Φτάνει πια. Πουλάτε δήθεν πατριωτισμό. Εγώ ξέρω ότι άνθρωποι που αγαπάνε την πατρίδα τους αγωνίζονται για να την πάνε μπροστα. Κυβερνησατε πολλές φορές κ πλακεντα,και τι κάνατε; Μόνο προς τα πίσω. Δεν είναι τα βολεματα αγάπη κύριε πλακεντα, δεν είναι οι εξάψεις εθνικιστικού μίσους αγάπη για την πατρίδα κ πλακεντα, δεν είναι τα πρωτοπαλίκαρα σας αγάπη κ πλακεντα.. λυπάμαι να λέγομαι Έλληνας λοιπόν αν με εκπροσωπούν τέτοιο άνθρωποι. Οι φασίστες έκαψαν χωριά της Εορδαίας, έκαναν τον ελληνικό λαό να υποφέρει και έρχεστε να πείτε τώρα για αγάπη προς την πατρίδα; Αυτή είναι η αγάπη σας; Δε τη θέλουμε .την έχουμε φάει τόσα χρόνια στη μαπα

  • Η κριτική σε μια επώνυμη δήλωση αποκτά αξια μόνο οταν έχει ονοματεπωνυμο, ειδάλλως κρύβει σκοπιμότητα !!

  • χααχαχ τι σε κατηγορούν οτι εισαι εναντίων για τις Πρεσπες χαχαχαχ δηλ ποτε ήσουν και δεν το ξερουμε εμεις . . .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.