Κοζάνη: Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου «Αγάπη για το παιδί» τη Δευτέρα 15 Απριλίου

13 Απριλίου 2019
09:51
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που στηρίζει οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κοζάνης οι οποίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, παρέχοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σας καλεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στο καφέ «Art Code» (πρώην Παύλου Μελά) στην Π. Μελά 4-6.

Εκεί μπορείτε, αφού ενημερωθείτε από μέλη του Δ.Σ. για τις δράσεις του συλλόγου:

  1. Να δραστηριοποιηθείτε εθελοντικά όσες/οι είστε μέλη σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και πολιτιστικών συλλόγων για συλλογή αναγκαίων αγαθών στα σχολεία ενόψει του Πάσχα.
  2. Να προτείνετε τρόπους βοήθειας των απόρων συμπολιτών μας με μικρά παιδιά στην οικογένεια (π.χ. παροχή δωρεάν μαθημάτων, φύλαξη μικρών παιδιών, κατασκευή καλαθιών για το Πάσχα ή άλλες περιόδους, διενέργεια μπαζάρ κλπ).
  3. Να ενημερώσετε τα μέλη του συλλόγου για οικογένειες που γνωρίζετε ότι βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ανάγκη και κρίνετε ότι χρήζουν βοήθειας.
  4. Να δείτε πώς μπορούν να αξιοποιηθούν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και άλλα είδη για παιδιά που εσείς πλέον δεν χρειάζεστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.