Έπεσαν οι μάσκες από το  ΚΙΝΑΛ  Δ. Μακεδονίας. ΑΝΑΤΡΟΠΗ μέχρι τελικής νίκης  στα πολιτικά παιχνίδια με το μέλλον της Περιφέρειας μας. 

13 Απριλίου 2019
19:29

 Καλωσορίζουμε  στην δημόσια συζήτηση για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Δυτική Μακεδονία το  πολιτικό κόμμα ΚΙΝΑΛ στην προσπάθεια του  να τείνει  χέρι βοηθείας  στον «ανεξάρτητο-από-την αλήθεια» συνδυασμό με επικεφαλής το  στέλεχος  του , Γεωργίας  Ζεμπιλιαδου.
Μόλις καταδείξατε με τον καλύτερο τρόπο πόσο ανεξάρτητη από κόμματα και από εξαρτήσεις είναι η κα. Ζεμπιλιάδου. Επίσης μόλις αποδείξατε τον σφιχτό σας εναγκαλισμό με τις πολιτικές της καταστροφικής συγκυβέρνησης  ΝΔ –ΠΑΣΟΚ που ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα «σπασμένα» τους, από την καταστροφή που άφησαν στους συμπολίτες μας .
Εξακολουθείτε να μας κοροϊδεύεται λέγοντας χωρίς ντροπή ότι ψηφίσατε υπέρ της πρότασης για την προσθήκη στο άρθρο 21 της προστασίας της Ενέργειας και του Νερού ως Δημόσιο αγαθό στην πρόσφατη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Ξαναθυμίζουμε λοιπόν την Αλήθεια :
Στην πρώτη ψηφοφορία μετείχαν 274 βουλευτές. Απείχαν οι Bουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εκτός του Ανδρέα Λοβέρδου (να τον χαίρεστε ) καθώς και οι Bουλευτές της Ένωσης Κεντρώων πλην του Γιάννη Σαρίδη. Δεν ψήφισαν επίσης ο Πάνος Καμμένος, ο Αριστείδης Φωκάς, ο Γιώργος Κασαπίδης και ο Στάθης Παναγούλης. Η ψηφοφορία έγινε με ενοποιημένο ψηφοδέλτιο, το οποίο περιείχε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ αλλά και όσες συγκέντρωσαν παραπάνω από 50 υπογραφές.

Η πρόταση έλαβε 153 ΝΑΙ.  ΠΟΥ  ήταν οι Βουλευτές σας κύριοι του ΚΙΝΑΛ και κυρία Ζεμπιλιαδου ;

Οι Βουλευτές σαν ήταν έξω από την αίθουσα και απείχαν.
Ένας μόνο ψήφισε από εσάς. Κλωτσήσατε την ιστορική ευκαιρία  να  κατοχυρωθούν από το Ελληνικό Σύνταγμα σαν δημόσια αγαθά , στην επόμενη Αναθεωρητική Βουλή ΜΕ ΑΠΛΗ πλειοψηφία. Δυστυχώς , εξ αιτίας σας στην   επόμενη Βουλή θα πρέπει να συγκεντρωθούν  180 ψήφοι  ενώ θα μπορούσατε να το είχατε “τελειώσει” το καυτό θέμα από τώρα.
Το ίδιο κάνατε και στην δεύτερη και..τελειωτική ψηφοφορία . [ -άρθρο 21 (προσθήκη παραγράφου 7) (προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης του δημόσιου ελέγχου των βασικών κοινωνικών αγαθών, όπως το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια, ώστε τα δίκτυα διανομής τους να υπόκεινται σε καθεστώς δημόσιας υπηρεσίας και να τελούν σε δημόσιο έλεγχο και προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης των κοινών αγαθών): 158 “ΝΑΙ”, 112″ΟΧΙ”, 2 “ΠΑΡΩΝ”. Στην πρώτη ψηφοφορία, η διάταξη είχε λάβει 154 “ΝΑΙ”, 115 “ΟΧΙ”, 3 “ΠΑΡΩΝ”]

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ότι  αυτό ακριβώς,  ενδιαφέρει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και ΟΧΙ τα πολιτικά σας κολπάκια «ψηφίζει ένας για όλους»  ;

Τόσο πλέον  τα κομματικά σας συμφέροντα και οι πολιτικές σας συμμαχίες είναι  υπεράνω του κοινού καλού της Περιφέρειας μας ;

Ο Θόδωρος Καρυπιδης ήταν αυτός που το 2014 είπε πρώτος, ξεκάθαρα και βροντερά  ότι ΔΕΝ πουλάμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΝΕΡΟ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης  μόνος του, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις , με την εντολή του λαού της Δυτικής Μακεδονίας  συγκρούστηκε με τους ΠΑΝΤΕΣ . Ο Θόδωρος Καρυπίδης  με παρέμβαση του  στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Βουλής  και στην Δημόσια Διαβούλευση για το επίμαχο νομοσχέδιο της Συνταγματικής  Αναθεώρησης  πήρε ξεκάθαρη στάση.

Αλήθεια πόσο ψεύτικο και υποκριτικό είναι να ξαναλέτε ότι το κόμμα σας το είχε στις βασικές προτάσεις αλλά τελικά, πλην του κ. Λοβέρδου (να τον ξαναχαίρεστε) ΔΕΝ το ψήφισε, γιατί οι Βουλευτές σας απείχαν, παίζοντας παιχνιδάκια  με τους θεσμούς και το Σύνταγμα ;

Να γιατί κύριες/οι του ΚΙΝΑΛ συνεχίζουμε να έχουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ σαν βασικό πρόταγμα  του συνδυασμού μας. Για να γλυτώσουμε  μια και καλή από τέτοιες παλαιοκομματικές  συμπεριφορές στις 26 του Μάη.

22 σχόλια

  • Νερά και ενέργεια δεν πωλούνται αλλά ξεπουλήσατε τα εργοστάσια που εκμεταλλεύονται το νερό και το λιγνήτη για παραγωγή ενέργειας! Σύριζα και Πασόκ μαλώνετε σε ξένο αχυρώνα για το ποιός ξεπούλησε τα περισσότερα!!!!!

  • Μιας και την πρωτιά την έχει χάσει προ πολλού, τώρα παλεύει για τη δεύτερη θέση! Τέτοια ήττα πως να την αντέξει ο “Μπερλουσκόνι“!

  • Θα βλέπεις την σκούπα της Ζυμπιλιαδου από εδώ και πέρα και θα ψάχνεις να δημιουργήσεις έναν εχθρό για να την πολεμήσεις.Πάγια συριζαικη τακτική αλλά είδαμε την ανεπάρκεια σας και την ικανότητα της Ζυμπιλιαδου.Οχι σε άλλη χαμένη τετραετία για την περιφέρεια μας.Θελουμε ικανούς και όχι υπερφήαλους.

  • Ο Αδαμίδης είχε την πρόνοια για μια παρόμοια ανακοίνωση να βγει την επομένη και να ζητήσει συγνώμη … προφαν’ως ο τρολάκης πιστεύει ότι οσο περισσότερη λάσπη στον ανεμιστήρα όλο και κάτι θα μείνει… δυστυχώς για σένα Καρύμπα.. δεν είναι ότι ήσουν πολύ λίγος εσύ… φαίνεται ότι οι τρολακιδές σου είναι ακόμα πιο άσχετοι και ανίκανοι… για αυτό και στις εκλογές τα φώτα θα σβήσουν νωρίς στο εκλογικό σου κέντρο !!!

  • Θέλει η Νέα Δημοκρατία έναν Περιφερειάρχη στη Δυτική Μακεδονία τύπου Κασαπίδη, που στην δυσκολία του β μνημονίου έφυγε από το Κόμμα; Και γύρισε όταν το κουπί ανέλαβε άλλη κυβέρνηση; Θέλει ο κ. Μητσοτάκης να έχει στη Δυτική Μακεδονία έναν ¨Μακεδονομάχο” Περιφερειάρχη, όταν η ανάγκη επιβάλλει πλεόν τη συνεργασία με το γειτονικό λαό; Αυτήν την εικόνα θα δείξει στην Ευρώπη; Ότι ο επικεφαλής της Περιφέρειας αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της περιοχής θα ξοδέψει το χρονο του να αλλάξει το όνομα που το αποδέχτηκαν όλα τα κράτη του κόσμου; Μάλλον δεν θέλει. Άρα Γιώργο κράτα μικρό καλάθι. Από μέσα θα σουρθει το άδειασμα. Ο τόπος δεν χρειάζεται ταραχές. Ανάπτυξη χρειάζεται. Και συ ήσουν απών.

    • Ενώ ο Καρύμπας 5 χρόνια με πρωτιά στην ανεργία και τη φτώχεια σε όλη την Ευρώπη και τελευταίος στο ΕΣΠΑ, ήταν “παρών”;

      • Η ανεργία, και η πρωτιά της, δεν ήρθε με τον Καρυπίδη. Στο 33% και βάλε δεν ήταν ο Καρυπίδης σε κυβερνητικές θέσεις. Ίσα – ίσα η κα Ζεμπιλιάδου είχε την ευθύνη του ΕΣΠΑ.

    • ……..η ανάγκη επιβάλλει πλεόν τη συνεργασία με το γειτονικό λαό; …….
      Ποια ανάγκη ; είσαι εκτός τόπου και χρόνου !
      1. Oι παραχαράκτες της ιστορίας ονειρεύονται, δική τους «Μακεδονία» που, κατά τα ταραγμένα τους μυαλά, φτάνει μέχρι τον Όλυμπο και «μακεδονική μειονότητα» (ενώ καμία τέτοια μειονότητα δεν έχει καταγραφεί στην περιοχή είτε το 1908, είτε το 1926 που έγιναν απογραφές )
      2. Τσιράκια του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών, έβαλαν μπρος και συνεχίζουν με πάθος και μανία το ξεθεμελίωμα.
      3. έχει δικαίωμα να ασχηµονεί και να σκυλεύει στο σώμα της Ελλάδας η ΝΑΤΟϊκή βαρβαρότητα με τις ευλογίες της τάχα αριστεράς και των εθνομηδενιστών πάσης απόχρωσης και εσύ όχι μόνο συμφωνείς , αλλά ελέγχεις το πατριωτικό φρόνημα και την αξιοθαύμαστη παρρησία του Κασαπίδη ;

  • 01=17 αστο δεν μας ξεγελας.Ναι θελουμε κασαπιδη περιφερειαρχη και θα τον βγαλουμε απο την πρωτη κυριακη για να παρετε απαντηση κατι σαν εσενα που δηθεν ειστε προοδευτικοι και για αυτο ξεπουλησατε την μακεδονια και θελετε συνεργασια με τους σκοπιανους.Οταν θα ανοιξουν οι καλπες θα παρεις την απαντηση σου τρολακη του καρυμπα.Τερμα η θητεια σας.

  • Η Μακεδονία παραδόθηκε εθελουσίως από τους εντεταλμένους να την προστατεύσουν κυβερνήτες της στους αλβανοσλάβους των Σκοπίων και στις ξένες επιταγές.
    Η Κυβέρνηση με την συνθηκολόγηση των Πρεσπών ικανοποίησε βαθύτατα όλους τους εχθρούς και άσπονδους φίλους της Ελλάδος οι οποίοι επιχαίρουν και την καταχειροκροτούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.