kozan.gr: Σε ποια σχολεία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – και πως – θα αναπληρωθούν τα μαθήματα τα οποία χάθηκαν λόγω καταλήψεων

19 Φεβρουαρίου 2017
09:30

Σε ποια σχολεία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – και πως – θα αναπληρωθούν τα μαθήματα τα οποία χάθηκαν λόγω καταλήψεων. Οι απαντήσεις στον παρακάτω πίνακα:

2 σχόλια

  • Δεν θα διαφωνισω με τις προτασεις για αναπληρωση των μαθηματων, ομως, εχω μια ενσταση:
    Γιατι θα πρεπει να “τιμωρηθουν” οι μαθητες με περικοπές περιπάτων, ημερησιων εκδρομων, ή σχολικων εορτων; Επειδη διεκδίκησαν καποια πραγματα απο την πολιτεια, που ειναι υποχρεωση της να τους παρεχει;
    Υποτιθεται οτι οι σχολικες εκδρομες, εορτες κι εκδηλωσεις εχουν παιδαγωγικο και επιμορφωτικο χαρακτηρα.
    Μηπως θα επρεπε να εξεταστουν προσεκτικα οι λογοι που οδηγησαν τα παιδια στο να κανουν καταληψη στο σχολειο τους;
    Εννοειται πως καταληψεις που εγιναν “για τη μοδα” ή για ψυλλου πηδημα δεν θα εχουν την ιδια αντιμετωπιση με καταληψεις που εγιναν για να διευθετηθουν σοβαρα θεματα του σχολειου και της Παιδειας.
    Ολο αυτο παντως εμενα μου φανταζει ως πελεκυς στα κεφαλια των μαθητων ετσι ωστε να τους αποθαρρυνουμε απο το να διεκδικουν το οτιδηποτε.
    Τετοιους πολιτες θελουμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.