kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ποια θα είναι η μεγάλη εξαγγελία για το Βελβεντό που αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, αύριο Τρίτη στη Λαική Συνέλευση;

15 Απριλίου 2019
17:39

 

Πριν από ένα μήνα, στις 16/3, στη Λαϊκή Συνέλευση του Βελβεντού, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει: «Τ’ ότι το Βελβεντό έγινε δήμος οφείλεται στον Αλέξη Τσίπρα. Καθαρές κουβέντες. Σε συννενόηση με τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρογλου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Βελβεντό θα γίνει ένα κέντρο αναφοράς που θα εκπαιδευονται όλοι οι αγρότες της χώρας». Το τι ακριβώς ενοούσε ο Θ. Καρυπίδης με το χαρακτηρισμό “κέντρο αναφοράς” (αν δηλαδή θα είναι κάποια σχολή ανώτατου εκπαιδευτικού χαρακτήρα ή κάτι παρόμοιο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό), το βέβαιο είναι πως η μεγάλη αυριανή εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το Βελβεντό θα αναφέρεται σ’ αυτό.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Εμ, σου λεει τουλάχιστον να πάρουμε την σίγουρη ψήφο απο αυτούς που τους κάναμε το κέφι. Επειδή στην υπόλοιπη Μακεδονία ο Αλέξης θα μετράει μονοψήφια νούμερα.

  • Ο μόνος τρόπος για να ξαναβγεί ο καρύμπας είναι να ανακηρύξει ο τσίπρας το βελβεντό ανεξάρτητη περιφέρεια κεντροδυτικής Ελλάδας με υποψήφιο τον καρύμπα!

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ :

    ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΒΕΝΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΟΙΟ , Η ΕΟΡΔΑΙΑ , Η ΑΙΑΝΗ , Η ΕΡΑΤΥΡΑ
    ΜΕΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ.
    ΚΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ : ΤΙ ΣΥΝΥΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ !!!! ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.