Υποψήφιος με το συνδυασμό της “Ελπίδας” ο Κυριάκος Ιωαννίδης

15 Απριλίου 2019
23:21

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η απόφαση του Κυριάκου Ιωαννίδη να συνταχθεί με τον συνδυασμό μας είναι τιμή και ευθύνη. Τιμή γιατί η συστράτευση του προκύπτει μετά από τεσσεράμιση χρόνια παρουσίας μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Χρόνος επαρκής για να εκτιμήσει κανείς παρουσίες και πολιτικές συμπεριφορές. Και αυτή η εκτίμηση της συνέπειας με την οποία εκπροσωπήσαμε τα συμφέροντα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, οδήγησε τον Κυριάκο Ιωαννίδη στον συνδυασμό μας. Ευθύνη γιατί η συμπόρευσή μας βασίζεται σε έναν κοινά αποδεκτό στόχο: να δώσουμε δουλειά στα παιδιά μας και να σταματήσουμε τη φυγή τους στο εξωτερικό.

Καλώς ήρθες στο συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ Κυριάκο!

Βιογραφικό.

Γεννήθηκε στον Ανθότοπο Κοζάνης το 1959 και είναι μόνιμος κάτοικος Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με τη Γνωσία Νικολαϊδου και έχουν 4 παιδιά.

Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος 2014-2019.

Οικονομολόγος μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης.

Εργάστηκε για 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή των ορυχείων Β. τομέα και Μαυροπογής.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΛΑΕΚ.

Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου πολυτέκνων Κοζάνης από το 1993 και πρόεδρος από το 2015.

Μέλος Δ.Σ. της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, (Α.Σ.Π.Ε.) από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Ιδρυτικό μέλος του παλαιστικού συλλόγου «Κρότων» και Γραμματέας του Δ.Σ.

Μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Κοζάνης (Σ.Δ.Υ.Κ.).

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων Β. Ελλάδας.

Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (Κ.Ε.Π.Κ.Α.) Δυτ. Μακεδονίας .

Δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής «Η ώρα των πολυτέκνων» παραγωγής CHANNEL.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης περιόδου της περιφερειακής αρχής εκλέχτηκα με το ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη, ο οποίος είχε δημιουργήσει μια σειρά από προσδοκίες.

Στα πέντε αυτά χρόνια και παρά τις διαφωνίες μου, τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις στην υλοποίηση του προγράμματος και τις πρακτικές της συγκεκριμένης περιφερειακής αρχής, παρέμεινα στην παράταξη έως το τέλος τιμώντας την ψήφο των πολιτών που με εξέλεξαν.

Στο διάστημα αυτής της πορείας εκτίμησα στην Γεωργία Ζεμπιλιάδου τις ικανότητές της, τη διάθεσή της, τη μαχητικότητά της και τις προτάσεις της για μια άλλη πορεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να συνταχθώ με το ψηφοδέλτιο της και να δώσουμε μαζί τη μάχη για να δημιουργήσουμε όρους ανάπτυξης έτσι ώστε να σταματήσουμε τη φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό.

Γραφείο τύπου.

24 σχόλια

  • Φίλε Κυριάκο μήπως μπερδεύτηκες λίγο.
    Δεν είναι 2014 που ο Καρυπίδης σάρωνε
    Είμαστε στο 2019!!!
    Ξέρεις τι θα πάρεις τώρα
    Ούτε το 1/5 !!
    Τώρα θα καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι ότι ο Θόδωρος σας έκανε μάγκες.

    • Ουαου!Μα τι επίχείρημα!Ο Κυριάκος δε χρειάζεται κανένα να τον κάνει μάγκα…Ήταν και είναι από τα γεννοφάσκια του.ααα και κυριε Όσα δε φτάνει η αλεπού ξέρετε.

    • Ο Κυριάκος τον έκανε μάγκα ,γιατι στελέχη σαν τον Κυριάκος τίμια και επιτυχημένα στην σημερινή εποχή δύσκολα θα βρεις.φιλε σου εύχομαι καλη επιτυχια και ο αγώνας που δίνεις σε ολα τα Μέτε Ρίζια ανειδιοτελως για μια ακόμη φορά θα πετυχει

  • Ήταν στο ΠΑΣΟΚ τα καλά χρόνια, πήγε στον Καρυπίδη μόλις είδε ότι αυτός θα γίνει περιφερειάρχης, κατέβηκε υπ βουλ με τους ΑΝΕΞ ΕΛΛ όταν είδε ότι βγάζαν βουλευτή στην Κοζάνη, κόλλησε στον Κασαπίδη και εισέπραξε ένα μεγάλο όχι σαν τις 28η Οκτωβρίου και τώρα με την Ελπίδα, πιστεύοντας ότι στην συνεργασία Κασαπίδη ή Καρυπίδη με Ελπίδα θα έχει την ΤΥΧΗ,
    Αυτοί θα μας σώσουν;

    • Αλήθεια όλα αυτά μαζί ε;Γνωρίζετε όσα θέλουν ορισμένοι να σας περάσουν αγαπητέ κύριε. ..Και λυπάμαι αλλά επί της ουσίας δεν ισχύουν ούτε τα μισά.όπου πήγε πήγε επειδή πίστευε σε ανθρώπους όχι σε χρώματα.Είναι Κύριος και το έχει αποδείξει περίτρανα.

    • Ποτε δεν ξέρεις ποιος θα βγει και για να σε βοηθήσω λίγο γιατί κάπου είσαι μπερδεμένος… Έβαλε με τον Καρυπίδη πρώτον γιατί πίστευε σε αυτόν και δεύτερον γιατί του το ζήτησε ο ίδιος! Να είμαστε ρεαλιστές.

  • Φιλαράκι προφανώς ξέρεις τι λέει ο λαός μας
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα
    Πολύ κοντά είναι οί εκλογές
    Αν έχει το 1/5 από τούς προηγούμενους ψήφους θα είναι θαύμα!!!!

  • Όλοι οι αξιόλογοι έχουν εγκαταλείψει τον Καρυπίδη .Έχουν μείνει στον Καρυπίδη όσοι δεν έχουν δύναμη και προτιμούν να πέσουν με τον Θεόδωρο σαν ένδειξη ευγνωμοσύνες γιατί αυτός τους ανέδειξε πριν από αυτόν δεν τους ήξερε κανείς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.