3ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ»: SOLDOUT η παράσταση Εκείνος κι ΕΚΕΙΝΟΣ

17 Απριλίου 2019
17:26
Κανένα σχόλιο

 

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ».

Χθες Τρίτη, η μέρα ξεκίνησε με μια υπέροχη παράσταση από την εφηβική σκηνή του «Μικρού Βορρά», όπου μαθητές γυμνασίων είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν παρέα με τον Οδυσσέα από την Τροία στην Ιθάκη. Τόσο οι μαθητές –που είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην παράσταση μέσα από ένα παιχνίδι διάδρασης- όσο και οι καθηγητές έφυγαν ενθουσιασμένοι.

Το βράδυ στο Baccara, ο Χρήστος Θηβαίος, στα καλύτερά του, μας χάρισε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στα Εξάρχεια αλλά και στις δικές του μουσικές επιτυχίες, όπου όλοι σιγοτραγουδήσαμε μαζί του. Μια βραδιά αξέχαστη για όσους βρεθήκαμε μαζί και συνεχίσαμε την διασκέδαση και μετά το τέλος της συναυλίας.

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με παιδικές φωνές, μιας και Ο ραφτάκος των λέξεων, ήρθε στην Πτολεμαΐδα και γιορτάΖΕΙ μαζί μας. Πρόκειται για την παράσταση που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου από τον εμπνευστή του Μικρού Βορρά Τάσο Ράτζο, η οποία στους λίγους μήνες «ζωής» της έχει αγαπηθεί πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Το βράδυ, Εκείνος κι ΕΚΕΙΝΟΣ, ή αλλιώς οι Λευτέρης Ελευθερίου και Αντώνης Κρόμπας, στο Πνευματικό Κέντρο στις 21.00, θα σχολιάζουν και σατιρίζουν τα τεκταινόμενα σε μια βραδιά γιορτή για την πόλη μιας και για ακόμη μια φορά η παράσταση είναι SOLDOUT.

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο Σιγά τον Πολυέλαιο στις 22.00, με το TalesandSpiritTrio, όπου μας υπόσχεται μουσικές εκπλήξεις και ασυνήθιστους μουσικούς συνδυασμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την σημερινή μέρα μπορείτε να δείτε εδώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.