kozan.gr: Σάκης Αρναούτογλου από την Κοζάνη. «Η μόνη μας σιγουριά, το οχυρό, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2019
14:37
Κανένα σχόλιο

 

Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του εν όψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 26 Μαΐου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Σάκης Αρναούτογλου. Το πρωί είχε συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή, μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης, ενώ λίγο μετά τη 1, παραχώρησε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της Ν.Ε. Ο κ. Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κόσμο που συνομίλησα το πρωί στο κέντρο της πόλης και στη λαϊκή. Πήρα τέτοια αγάπη και εκτίμηση που ομολογώ έφτασα μέχρι τα όρια της συγκίνησης. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική η ψήφος στην ευρωβουλή, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα, αλλά και εσείς εδώ ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Βρισκόμαστε σε μια φάση μετάβασης κλιματικής αλλαγής. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές. Η μόνη μας σιγουριά, το οχυρό, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Θ. Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.