kozan.gr: Νεκρός 52χρονος εργαζόμενος (εργολαβικός) στον ΑΗΣ Καρδιάς

22 Απριλίου 2019
14:45

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένας 52χρονος, από τα Σιδερά Κοζάνης, που εργαζόταν σε εργολάβο, στον καθαρισμό – συντήρηση της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς, έχασε τη ζωή του, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, λίγο μετά τη 13:30. Την ώρα του διαλείμματος κι αφού ξεκίνησε να τρώει, ένιωσε δυσκολία στην κατάποση, ζήτησε νερό από συνάδελφό του, που βρισκόταν δίπλα του και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης χωρίς σφυγμό, κι αμέσως ξεκίνησε, από τους γιατρούς, η διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.  Η νεκροψία – νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του κι αν αυτός προήλθε από πνιγμονή (από βλωμό τροφής στην τραχεία) ή από ανακοπή καρδιάς.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Κρίμα νέος άνθρωπος,

    Συλλυπητήρια στους δικούς του και επιτέλους αυτό το κράτος ας αντιμετωπίσει την οικογένεια όπως στην περίπτωση των μόνιμων.

    Είναι τραγικό να αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά τέτοια περιστατικά

  • Λυπούμαστε πολύ για την απώλεια του συναδέλφου και ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο ΑΗΣ Καρδιάς στα πλαίσια των σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (άγημα Α΄βοηθειών, νοσοκόμα, ασθενοφόρο του Σταθμού) ενήργησε άμεσα και με υψηλό επαγγελματισμό, παρέχοντας συνεχή καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η σωτηρία του συναδέλφου. Σύσσωμοι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του ΑΗΣ Καρδιάς, συγκλονισμένοι από το συμβάν ευχόμαστε στην οικογένεια του συναδέλφου να τους δώσει ο Θεός δύναμη να διαχειριστούν το αδιανόητο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.