kozan.gr: Για ακόμη μια χρονιά κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Φούφα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Απριλίου 2019
19:53

 

 

O Μακεδονικός Φούφα είναι κυπελλούχος της ΕΠΣ Κοζάνης, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Κοζάνης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Το μοναδικό και “χρυσό” όπως αποδείχτηκε τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 18΄λεπτό ο Γιώργος Μαυρομματίδης. Το παιχνίδι αν και τελικός, δεν είχε ιδιαίτερη “ένταση”, πάθος και δύναμη. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και τον παρακολούθησαν 500 περίπου θεατές. Δείτε το βίντεο του Kozan.gr με τις απονομές των δυο ομάδων, αλλά και τους πανηγυρισμούς των παικτών του Μακεδονικού.

4 σχόλια

  • Τελικα μονο η ΑΕΠ γεμιζει γηπεδα. Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε. ΑΕΠ και Φουφας οι δυο δυνατες ομαδες στο νομο τα τελευταια χρονια. Ποσους χαμενους τελικους αυτη η Κοζανη πια? Ποσες φορες δυτερη και καταιδρωμενη?

  • Τι έγινε ρε μ αυτήν την Κοζαναρα!!!!!
    Από κλαρίνο σε κλαρίνο…..
    Έτσι είναι αυτά….θέλατε και Γ Εθνική γατάκια!!!!!!ΑΕΠ αξία πρωταθλήτρια!!!!! ΚΑΙ ΦΟΥΦΑΣ άξιος Κυπελλούχος……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.