To Foodaholics.gr προτείνει δροσερό γλυκό με τσουρέκι (Αντουανέτα)

Συστατικά

0/7 συστατικά

Οδηγίες

0 από 8 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με τους κρόκους και το νισεστέ.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και ενσωματώνουμε την ζάχαρη.
  3. Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνει κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  5. Στρώνουμε φέτες από τσουρέκι σε σκεύος 38×32 εκατοστών.
  6. Προαιρετικά βάζουμε σιρόπι βύσσινο ή φράουλα.
  7. Απλώνουμε στην χλιαρή κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  8. Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλα φιλέ και ρόδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.