Αδέσμευτοι Πολίτες Δήμου Κοζάνης: “Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα ανακοίνωσαν οι πρώην υποψήφιοι Αικατερίνη Βασιλείου και Λεωνίδας Τρίγκας, ότι παραιτήθηκαν από τον συνδυασμό μας. ΕΜΕΙΣ τους αποπέμψαμε ….”

3 Μαΐου 2019
20:21

Oι περισσότεροι άνθρωποι είναι αρνητικοί για κάποιους από τους παρακάτω λόγους. Συνήθως είμαστε αρνητικοί όταν έχουμε μια μειονεκτική εικόνα του εαυτού μας, όταν κατά βάθος δεν έχουμε αυτοπαραδοχή και αυτοπεποίθηση ή δεν νιώθουμε ικανοί ν’ αντιμετωπίσουμε το κόσμο και τα προβλήματά του. Έχουμε εσωτερική ανασφάλεια, έλλειψη πληρότητας και προσωπικής αξίας.

Πολλοί μπορούν να αποκρύπτουν το γεγονός αυτό από τους άλλους πολύ αποτελεσματικά ή ακόμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, και από τον ίδιο τον εαυτό τους. Nομίζουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση και αυτοπαραδοχή, άλλα τα αρνητικά τους συναισθήματα και η συμπεριφορά είναι εμφανείς αποδείξεις ότι κατά βάθος έχουν έλλειψη ασφάλειας και προσωπικής υπόληψης. Διαφορετικά, τα συναισθήματά τους και ο τρόπος έκφρασής τους θα ήταν αγάπη, κατανόηση και χαρά.

Όλα αυτά τα λέμε γιατί διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα ανακοίνωσαν οι πρώην υποψήφιοι Αικατερίνη Βασιλείου και Λεωνίδας Τρίγκας,ότι παραιτήθηκαν από τον συνδυασμό μας.ΕΜΕΙΣ τους αποπέμψαμε γιατί σε καμμιά περίπτωση δεν θέλουμε στην ομάδα μας,επαίτες και εκβιαστές!!!!

Όσο για τον Κώστα Κύργια,ξέρουν όλοι για το πόσο θρησκευόμενος ,οικογενειάρχης και πατριώτης είναι-έχει υπηρετήσει επί μια 10ετία στο στρατό-.

Για την αξιοπρέπεια του ας μιλήσει ο κόσμος της Κοζάνης!!!

Απαίτηση εδώ και τώρα η διάψευση αυτής της ανάρτησης.

Για την προσβλητική αυτή ανάρτηση της προσωπικότητας του ο Κύριος Κύργιας έχει κινήσει τις διαδικασίες μηνύσεως εναντίων αυτών.

Ευχαριστούμε

Γραφείο τύπου Αδέσμευτων Πολιτών Δήμου Κοζάνης

4 σχόλια

  • Δεν κατάλαβα, ήταν λάθος που έφυγαν η λάθος που τους διώξαται
    Γιατί τους αναγγειλαται κύριε Κυργια τότε ήταν καλοί τώρα είναι κακοί
    Εσείς βρε παιδιά αντε δεν ξέρατε, γιατί δεν ρωτούσατε.

  • Επειδη γνωρίζουμε τα παιδια και ειναι απο τα καλυτερα της κοινωνιας μαλλον οσα γραψατε ισχυουν για τον εαυτο σας. Μεγαλη χαρη σας εκαναν που ηρθαν εκει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.