Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Νεάπολης, με τον Συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» του Χρ. Ζευκλή, η Νικολαΐδου Ευανθία

4 Μαΐου 2019
20:32

 

 

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην Νεάπολη όπου μένω μόνιμα. Είμαι κόρη του Γιώργου Νικολαΐδη (οδοντοτεχνίτη) από τη Δαμασκηνιά και της Νικολαΐδου Δεληπάλλα Χρυσάνθης (λογίστριας) από τον Αλιάκμονα. Παντρεμένη με τον Νασιόπουλο Γρηγόριο από το Κρυονέρι και μητέρα δύο αγοριών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του Τμήματος Διοικητικής Τεχνολογίας και του Δημοσίου ΙΕΚ ως Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Άριστη γνώστης και κάτοχος πτυχίου Η/Υ (ECDL). Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή Β’ τάξης. Επίσης έχω παρακολουθήσει πλήθος φορολογικών σεμιναρίων και επιμόρφωσης πολιτιστικών και λαογραφικών θεμάτων. Εργάστηκα στη Δ.Ο.Υ Νεάπολης Βοΐου στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, σε ιδιωτική επιχείρηση ως βοηθός λογιστή και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής φοροτεχνικός.

Το 2007 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος με τον επιτυχόντα συνδυασμό του Νίκου Αλμπάνη στο Δήμο Νεάπολης. Διετέλεσα την περίοδο 1/2007-7/2008 Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού Νεάπολης και το 2009 Αντιδήμαρχος με επίβλεψη θεμάτων οικονομικών, πολιτισμού, αθλητικών, παιδείας, νεολαίας και κοινωνικής μέριμνας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο λαός μας, μείναμε λίγοι νέοι και ο τόπος, μας χρειάζεται. Ας εργαστούμε για να αναστήσουμε το Βοΐου που μας γέννησε και μας ανάθρεψε, κάνοντας και προσφέροντας όλοι μαζί ότι μπορούμε για το χατίρι των μεγαλύτερων γενεών που αγωνίστηκαν γι’ αυτό το ευλογημένο μέρος και για τα παιδιά μας που θα το παραλάβουν.

2 σχόλια

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη Συμμετοχή, στον δυναμικό Συνδυασμό του Χρήστου Ζευκλή.
    Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του πατέρα σας, κυρίου Γιώργου, πιστεύω πως μεταλαμπαδεύτικε και σε σένα, Ευανθία. Ο Δήμος Βοϊου, με τέτοια άτομα θα βγεί από το τέλμα.
    Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Καλό και Νικηφόρο Μήνα και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ σε Εσένα και στον Συνδυασμό σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.