Κατάθεση αίτησης στο πρωτοδικείο του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Λ. Μαλούτα (Φωτογραφία)

5 Μαΐου 2019
19:42

Σύσσωμος ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα κατέθεσε επίσημα σήμερα την αίτηση στο πρωτοδικείο Κοζάνης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου για το Δήμο Κοζάνης. Είναι εντυπωσιακό ότι άνω του 80% του συνδυασμού περιλαμβάνει νέες υποψηφιότητες όπου κυριαρχούν οι επιστήμονες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες,  αλλά και αγρότες, οι υπάλληλοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Μαλούτας αλλά και πολλοί υποψήφιοι, εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για την πρωτιά στις επερχόμενες εκλογές, βασιζόμενοι ότι το έργο τους προσδίδει αξιοπιστία στον καθημερινό τους λόγο.

34 σχόλια

  • Τρομερή φάση. Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ κατέθεσε το πρωί και πήγε τις απόγευμα για φωτογραφία ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!

    • Απορώ αν μπορούσατε να γράψετε ονομαστικά θα τα λέγατε αυτά ? Το πρωί μαζευτηκαμε όλοι και πήγαμε στα δικαστήρια . Πόσο καούρα έχετε κάποιοι . Σεβαστείτε τουλάχιστο τις επιλογές κάποιων και μην γράφετε ότι να ναι . Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους …

    • Καντε κανενα γκαλοπ εσεις μπας και ανεβειτε στη 2η θεση γιατι αυτο που κανατε πριν ενα μηνα σας βγαζει 3ους και καταιδρωμενους…χαχαχα… Χωρις έργα χωρις δουλεια,με μασλατια,σκλια και ψευτοκουλτουρα δικαιως ειστε εκει που ειστε…Εμπρος γρηγορα κρυφο γκαλοπ ξανα…χαχα

    • .Μαλουτας 1ος,Μιχαιλιδης 2ος…Εσεις τρεξτε στον οαεδ…Τα πειραματα πλεον μας τελειωσαν….

    • Μαλούτας 35% στον 1ο γυρο και 61% στη Β κυριακή!!!!Και εσυ μαζι με τσ’ αλλοι στον ΟΑΕΔ…Γιατι ο τροχος γυρναει….

  • Λάζαρε η ανανέωση πέτυχε.
    Οι επιλογές σου θα αλλάξουν την πόλη.
    Η αυτοδιοίκηση είναι εδω.

  • Ειλικρινά ήμουν δύσπιστος για το μέγεθος των αλλαγών στο συνδυασμό σου. Εξεπληξες θετικά. Θα σε ψηφίσω και θα αγωνιστώ για σένα.

    • Την αλλαγή που την είδες ?? 30 χρόνια Φτάνει κάποτε σταματάνε και βάζουν άλλους μπροστά έτσι γίνονται αλλαγές

      • Οι καλοι δεν αλαζουν ,οταν ερχεται η ωρα αποσυρωνται ευπρεπως!!!Ετσι θα κανει κι ο Μαλουτας!!! Αλαζουν οι μουτοι,οι ανημποροι και οι αχαμπαριστοι…Αυτα λοιπον…Ο κοσμος γνωριζει δε τα χαφτει τα φακιρικα(πειραματα)…

    • Εσυ κανε γκαλοπ να δεις που βρισκεσαι και ολα τα αλλα τριχες κατσαρες!!!Με προπαγανδα δε πατε μπροστά ,τρωτε απ’ το κορμι σας ετσι λεμε εμεις εδω στην κοζανη!!! Χαχα..Εμπρος κρυφο γκαλοπ…

  • Το πρωί κατάθεση το απόγευμα φωτογραφία πόσο ζήλια απέναντι στον Σημανδρακο πλέον γτ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης που κατέθεσε ψηφοδέλτιο με την ομάδα του ήταν ο Βαγγέλης κ ακολούθησε ο Λευτέρης με την ομάδα του (άλλος ζηλιάρης)

  • Η καλυτερη ομαδα!!!Μαλουτας Δημαρχος με πολυ καλο επιτελειο!!!80% ανανεωμενο ψηφοδελτιο με νεους επιστημονες και καταξιωμενους ανθρωπους!!! Μπραβο αξιοι!!! Υ.Γ Οι υπολοιποι πραγματικα μαζωματα,,ειλικρινα ομως….

  • Ο Μαλούτας είναι οριακά 2ος με 20-25 % δηλαδή με 8-10 συμβούλους…Ποιος νέος θα είναι εκεί μέσα;Μόνο ο Παπαγεωργίου λείπει !!

    • Αγαπητέ ο Μαλουτας θα είναι πρώτος. Οι πολίτες του το χρωστάμε. Ψήφισα Ιωαννίδη και το μετάνιωσα. Δεν δοκιμάζω κανέναν άλλο. Τα έργα του Μαλούτα είναι παντού.

    • Μαρας,Κυριακιδης,Καλεντηριαδης, Ματανας,Βεντουλη,Παφίλης, Αθανασιαδης,Πλοσκας, Αναστασοπουλου,Βασιλακοπουλος,Σιδηρας,Γιασσας,Χατζιδης,Χαρίση,Ελευθεριαδης,Σαπανιδης,Λίαννα,Τελλιος,Πεσιριδης,και αλλοι τοσοι για να μη κουραζω…Αυτοι είναι οι νεοι και πανε δες και τα βιογραφικα τους!!!!Αιντε για να τελειωνουμε,,γιατι η πρωτια πειραζει μάλλον!!!!

  • Βρε παιδια παρτε ολα τα ψηφοδελτια μιας και βγηκαν επι την ευκαιρια,, και δειτε με προσοχη.. Ο Μαλουτας εχει περιπου 30 ατομα νεους επιστημονες Γιατρους,Δικηγορους,Π.Μηχανικους κ.τ.λ και αλλους 30 καταξιωμενους ανθρωπους στον ιδιωτικο τομεα,επισης πολύ λιγους 4-5 αξιους Δ. Υπαλληλους.Το 80% ολοι κατω τον 45 ετων!!!!Τώρα παμε στα υπολειπα σχηματα απο να αρχισουμε,,ολοι τους εχουν το λιγοτερο απο 20 συνταξιουχους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και αλλους τοσους σχεδον ανεργους… χωρις υπερβολη…Πραγματικα χωρις υπερβολες,οποιος θελει μπορει να το τεκμηριωσει αμεσα!!!Ειναι αποριας αξιο δλδ ποιοι είναι αξιοι και ικανοι να διοικησουν αυτον το τοπο!!!Τωρα να γραφουμε αερολογιες και ανυποστατα πραματα ειναι το λιγοτερο Κουτο…Ο κοσμος δεν τρωει σανο πλεον και δεν ειναι για αλλα πειραματα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.