O συνδυασμός “ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” για το αξίωμα του τοπικού συμβουλίου, για την Κοινότητα Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης

6 Μαΐου 2019
07:10

Είμαστε μία ομάδα που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, προερχόμενοι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Κύριά μας δύναμη είναι η επιθυμία να συνδιαμορφώσουμε, να συνθέσουμε και να αναδείξουμε προοδευτικές προτάσεις και πρακτικές για μία Κοζάνη σύγχρονη, λειτουργική, φιλική στην καθημερινότητα του πολίτη.

Κοινή μας αντίληψη είναι ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Συντασσόμαστε από κοινού για να υπηρετήσουμε την Κοζάνη που αγαπάμε, για ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον των παιδιών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες,
σε αυτές τις εκλογές διεκδικούμε τη ψήφο σας, ώστε να δημιουργήσουμε μία Κοζάνη , ευρωπαϊκή , εξωστρεφής και δημιουργική.  “ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”
Συνδυασμός για την Κοινότητα Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης.

 

 

 

 

 

13 σχόλια

  • Χλιαράς δημιουργικός , κοινωνικός , ενεργός πολίτης με αγάπη για την πόλη. Τέτοια άτομα χρειάζεται ο Δήμος μας.

  • ολοι ιωαννιδικοι και συριζαιοι. ημαρτον παιδια. κομματικες υποψηφιοτητες και στο τοπικο συμβουλιο…

  • Το ανεξάρτητο μην το λέτε ρε παιδιά γιατί η Κοζάνη είναι μικρή και γνωριζόμαστε . Παιδιά του Ιωαννίδη , συριζοπουλα είστε . Παιδιά της συμφωνίας των Πρεσπών

  • Όλοι αυτοί που εργάζονται εκτός Κοζάνης,βάζουν ΚΑΘΑΡΑ Κ ΜΟΝΟ για την μετάθεση που τους δίνει ο νόμος.κοπριες.Τι θα κάνουν; Για την βραδιά νεολαίας της αποκριάς κ τίποτα άλλο,δεν τους αντιστοιχεί.Παρατραχαμενοι είναι οι μισοί,σίγουρα.

  • Πες μας ονόματα τουλάχιστον νά ξέρουμε ότι ή ψήφος μας θα πιάσει τόπο κ πως θα κάνουμε καλό σέ καμία οικογένεια γιατί όλα τά χρόνια η ψήφος μάς έκανε κακό σέ πολλές οικογένειες.Κ Δέν νομίζω Πος θά είναι άπραγη κάτι θά κάνουν κάτι θα προσφέρουν.. Κ Κοίτα μήν γράψεις τώρα για τον τόπο μάς κ ότι όταν βάζουμε υποψηφιότητα βάζουμε για τό καλό τού τόπου μάς να προσφέρουμε κτλ. γιατί αυτούς τούς ανθρώπους που λές ότι δουλεύουν μακριά δουλεύουν μακριά γιατί τούς έκανε η ανάγκη κ τό πρόβλημα που δημιούργησαν στις οικογένειες τούς αυτοί που όλα τά χρόνια μάς έλεγαν ότι θά σώσουν τόν τόπο μάς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.