Δήλωση υποψηφιότητας & βιογραφικό Ν. Φροντιστή, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής” του Φ. Κεχαγιά

7 Μαΐου 2019
16:23

 

Από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στην εκπαιδευτική μου διαδρομή, ως μάχιμος δάσκαλος και ως στέλεχος της εκπαίδευσης , έχω εικόνα του Δήμου Κοζάνης και ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Μέσα από την οργάνωση εκδηλώσεων και τη συμμετοχή μου σε συμβούλια και επιτροπές γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες κάθε Δημοτικής Ενότητας και Δημοτικού Διαμερίσματος σε θέματα ιδιαίτερα Παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.

Έχω το χρόνο και μπορώ να διαθέσω την πολύχρονη πείρα μου, το μεράκι και τις γνώσεις μου, για να συμβάλω με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας, στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, σε θέματα περιβάλλοντος, τοπικής οικονομίας…

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ

Έχουμε έναν πολύ αξιόλογο συνδυασμό, κυρίως νέους επιστήμονες και επαγγελματίες και κάποιους πιο παλιούς καταξιωμένους επιστήμονες στην παραγωγική διαδικασία.

Το πρόγραμμά μας είναι αρκετά φιλόδοξο και κοστολογημένο και αναφέρεται σε θέματα καθημερινότητας, Παιδείας, Ποιότητας ζωής, πολιτισμου,επιχειρηματικότητας, Κοινωνικής πολιτικής και Υποδομών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχός μας, Φώτης Κεχαγιάς, είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, είναι επιστήμονας, είναι οικογενειάρχης, είναι πεισματάρης και αποτελεσματικός.

ΣΤΟΧΟΣ

Όλοι οι συνυποψήφιοί μου καταθέτουμε όλες τις δυνάμεις μας και καθημερινά ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για τις θέσεις μας, διανέμουμε το πρόγραμμά μας και εξειδικεύουμε τις προτάσεις μας. Στόχος μας είναι να πρωτεύσουμε στην εκλογική διαδικασία και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να λειτουργήσουμε συνεργατικά, σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νέου Νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, παλιοί μαθητές μου και συνεργάτες μου, που με γνωρίσατε πιο καλά σε όλη την εκπαιδευτική μου διαδρομή

Ζητώ την ψήφο σας.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία και τη χαρά να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να μη σας απογοητεύσω.

Εύχομαι να έχουμε μια ήπια και πολιτισμένη προεκλογική περίοδο και ο σοφός λαός κα κάνει την καλύτερη επιλογή

Σας ευχαριστώ πολύ

Βιογραφικό

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΑΠΟ ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΚΟΖΑΝΗ, ΟΔΟΣ ΑΡΑΠΙΤΣΗΣ 2

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6946-683430, 6983-734921

EMAIL: [email protected] [email protected]

Παντρεμένος με την Κοζανίτισσα Κατερίνα Σακελλάρη, έχω δυο γιους:

  • Τον Παναγιώτη, πληροφορικό, που ζει και εργάζεται στη Λακωνία

  • Τον Αντώνιο-Ραφαήλ , ιατρό, ειδικευόμενο Νευρολόγο στο ΑΧΕΠΑ

  • Κατέχω Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τριπόλεως

  • Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Δασκάλων Α.Π.Θ

  • Πτυχίο ετήσιας μετεκπαίδευσης ΣΕΛΔΕ

  • Πιστοποίηση στις νέες τεχνολογίες

  • Έχω διδάξει σε Δημοτικά Σχολεία Αττικής και περιοχής Κοζάνης: Κοίλα, Βατερό, Οινόη, Κοιλάδα.

  • Έχω υπηρετήσει ως Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και στο Δημοτικό Σχολέιο Άνω Κώμης.

  • Υπηρέτησα ως Προϊστάμενος του 3ου Γραφείου Α)θμιας Εκπ)σης και ως Διευθυντής Α)θμιας Εκπ)σης Νομού Κοζάνης

  • Έχω διδάξει πληροφορική στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Κοζάνης και έχω εφαρμόσει πιλοτικά το ερευνητικό πρόγραμμα ΜΕΤΗΟD.I.O.S

  • Τριετές σεμινάριο στο Τ.Ε.Ι Κοζάνης, με συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα

  • Αντιπρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Κοζάνης

  • Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κοζάνης

  • Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Κοζάνης

  • Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Κοζάνης

  • Γραμματέας του Συλλόγου Πελοποννησίων Δυτικής Μακεδονίας

  • Αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης

  • Συντονιστής Επιτροπής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Νομού Κοζάνης στις νέες τεχνολογές Β΄επιπέδου

  • Εύφημος μνεία ο μ ό φ ω ν α από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Ι Κοζάνης για τη συμμετοχή και προσφορά μου σε ερευνητικό πρόγραμμα.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.