Στο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στους Πύργους ο Παναγιώτης Πλακεντάς. Επισκέψεις σε Α΄ΚΑΠΗ και σε Τοπική Κοινότητα Περδίκκα

13 Μαΐου 2019
12:22
Κανένα σχόλιο

Στο ετήσιο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στην Μαρτυρική Κοινότητα Πύργων παραβρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, αποδίδοντας φόρο τιμής στα θύματα από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής το 1944. Δέσμευση της Ενωμένης Εορδαίας η ανάδειξη όλων των Μαρτυρικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Το απόγευμα ο Παναγιώτης Πλακεντάς επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου μίλησε με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν και παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Αργότερα ο επικεφαλής της ενωτικής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Εορδαία», τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα. Εκεί συνομίλησε με κατοίκους και ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού αναφορικά με ζητήματα της καθημερινότητας, στήριξης του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας και της αξιοποίησης του φράγματος που υπάρχει εκεί. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης, μέσω των οποίων θα σχεδιαστεί η επόμενη μέρα για την Εορδαία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.