Την Τρίτη 14/05/19 ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιάς «ΗΜΕΡΑ».

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν από την πλευρά του Συλλόγου πολλά θέματα που σχετίζονται τόσο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, όσο και με την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στις δράσεις και τους σκοπούς του Συλλόγου, στα οικονομικά του Συλλόγου, στην εξεύρεση τρόπου να μην πληρώνουν ενοίκια υπαίθριου χώρου για τις εκδηλώσεις τους κ.α.. Επίσης τονίστηκαν προβλήματα του χωριού, όπως αυτό του υψηλού κόστους θέρμανσης, τόσο για τις κατοικίες τους όσο και για το Δημοτικό Σχολείο, λόγω έλλειψης τηλεθέρμανσης, καθώς και αυτό του δρόμου προς το Γυμνάσιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης τόνισε τη θέση του συνδυασμού του για την αναγκαιότητα επέκτασης της τηλεθέρμανσης, ανέπτυξε το πρόγραμμά του για τα θέματα της καθημερινότητας και δεσμεύτηκε για συνεργασία σε σταθερή βάση.