Τη Δημοτική Ενότητα Βερμίου του Δήμου Εορδαίας επισκέφτηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» την Παρασκευή 17/05/2019, όπου και έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

Στις 6μ.μ. επισκέφτηκαν καφενείο του Ανατολικού, όπου ο κ. Κοκκινίδης σε παρευρισκόμενους κατοίκους του χωριού ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, καθώς και τις ειδικές προτάσεις για την τοπική κοινότητα και κατέγραψε τοπικά προβλήματα.

Στις 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε καφενείο στο χωριό Μεσόβουνο και συζητήθηκαν με τους κατοίκους προβλήματα τοπικά. Στις 8μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τους Πύργους , όπου, και πάλι, σε καφενείο του χωριού ο κ. Κοκκινίδης ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόγραμμά του και άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Στις 9μ.μ., τέλος, το κλιμάκιο του υποψηφίου δημάρχου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» συναντήθηκε με κατοίκους των Κομνηνών σε καφενείο του χωριού και συζήτησε θέματα τοπικά, κατά κύριο λόγο, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε να βρίσκεται και μετεκλογικά σε συνεχή επικοινωνία με τη Δημοτική Ενότητα και να επιδιώκει συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων.