kozan.gr: Πτολεμαΐδα: 2η μέρα εκδηλώσεων μνήμης για τα εκατό χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού – Eπιμνημόσυνη δέηση & παρουσίαση Ακριτικών- Παραδοσιακών τραγουδιών στην κεντρική πλατεία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Μαΐου 2019
12:36
Κανένα σχόλιο

Δεύτερη ήμερα, σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα εκατό χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, που διοργανώνουν οι Ποντιακοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι Εορδαίας. Το πρωί, στην Κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια η χορωδία του Συλλόγου παρουσιάσε  πρόγραμμα με ακριτικά παραδοσιακά τραγούδια, η Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Πτολεμαΐδας Δέσποινα Ιωαννίδουμίλησε για το χρονικό της Γενοκτονίας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.