Στο Άργος Ορεστικό ο Θόδωρος Καρυπίδης για την κεντρική πολιτική του ομιλία, τη Δευτέρα 20/5

20 Μαΐου 2019
00:37

Κεντρική πολιτική ομιλία θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 20/5/2019 στις 20:30 ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού στην Π.Ε Καστοριάς.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα επισκεφτεί πλήθος οικισμών της Καστοριάς, κατά την διάρκεια της ημέρας, ξεκινώντας από το ιστορικό χωριό Γέρμα .
Καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής να παραστούν και να ενημερωθούν για τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, με επικεφαλή τον Θεόδωρο Καρυπίδη αλλά και για το έργο της Περιφερειακής Αρχής από το 2014.

6 σχόλια

  • Ακόμη ελπίζει αυτός;. Άρα ισχύει η παλιά παροιμία που λέει ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

      • Και ελπιζει οτι θα εκλεγει βουλευτης? . Ωραια ονειρα βλεπει αλλα δυστυχως για τον ιδιο και ςυτυχως για ολους εμας ειναι μονο ονειρα.

  • Θοδωρε εισαι τελειωμενος οσο και να σε στηριζει γνωστο σαιτ της καστοριας,δεν ξεχναμε τις πρεσπες,την σηραγγα,την ανεπαρκεια σου σε ολα τα ζητηματα.ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ,πισω στο καναλι.

  • Να μας πεις πως κατάφερες και έχεις την περιφέρεια σου τελευταία σε απορρόφηση ΕΣΠΑ. Δηλαδή τελευταία στα χρήματα που μοιράζει απλόχερα η Ευρώπη σε όποιων έχει έστω και ένα απλό σχέδιο επενδύσεις .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.