Ο Λάζαρος Μαλούτας στο Λιγνιτικό Κέντρο: Η ΔΕΗ αποδρά από την περιοχή

20 Μαΐου 2019
18:55

Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας επισκέφθηκε ο Λ. Μαλούτας, όπου είχε ενημέρωση από το διευθυντή του για τη σημερινή κατάσταση και την εξέλιξη της λιγνιτικής παραγωγής που επηρεάζει καθοριστικά την οικονομία του τόπου μας. 

Αυτό που προκύπτει είναι ότι  η ΔΕΗ δεν προγραμματίζει την κατασκευή καμίας άλλης μονάδας, πλην της Πτολεμαΐδας 5, ενώ η παραγωγή λιγνίτη συρρικνώνεται δραματικά, με τους ΑΗΣ  να υπολειτουργούν, τον δε ΑΗΣ Καρδιάς να κλείνει οριστικά.

Τα παραπάνω προδιαγράφουν ένα εφιαλτικό μέλλον για την περιοχή που φυσικά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε κατ’ ελάχιστον με λύσεις τύπου “Ταμείου δίκαιης μετάβασης”, όπως διακινείται από τον κ. Ιωαννίδη.

 

6 σχόλια

    • Ο/Η ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ λέει:

      Ο μόνος που έκανε έργο.

      Δυστυχώς για κάποιους που με ωραία λόγια και πολλές “ιδέες” είναι στη θέση του δημάρχου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

      Οι βόλτες με τα ποδήλατα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Λευτέρη!

    • Τα έργα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ είναι παντού!

      Ο Λάζαρος είναι η ΜΟΝΗ σοβαρή αυτοδιοικητική πρόταση για τον δήμο Κοζάνης.

      Ως εδώ με τους μαθητευόμενους μάγους που δεν έχουν να δείξουν τίποτα. Λόγια, υποσχέσεις, ιδέες, βόλτες με ποδήλατα ο ΈΝΑΣ και ανεφάρμοστα προγράμματα, μαγικές λύσεις για όλα, Ο ΑΛΛΟΣ.

      ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ

  • Πέρα αποπ διαπιστώσεις για την ΔΕΗ πιυ φεύγει κι αφήνει πίσω της συντρίμμια εχουν να κάνουν οι υποψηφιοι ή μονο φωτογραφίες και αλληλοκατηγόριες;

    • Έχουμε αποδείξει ότι ΜΠΟΡΟΎΜΕ δώστε μας τη δυνατότητα να το ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.