Επισκέψεις – συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»

22 Μαΐου 2019
13:36
Κανένα σχόλιο

 

Στο Αμφιθέατρο του 1ου -3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον», την Τρίτη 21/05/19, ως προσκεκλημένος στην ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια», όπου και χαιρέτισε την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία των διοργανωτών.

Στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας ο υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού επισκέφτηκαν την τοπική κοινότητα Ερμακιάς στη Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής , όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους του χωριού. Συζήτησαν θέματα κατά κύριο λόγο τοπικού χαρακτήρα. Ειδικότερα οι κάτοικοι του χωριού έθεσαν το ζήτημα της αναγκαιότητας έργων υποδομής για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου και των καταστροφών στις καλλιέργειές τους από αγέλες αλόγων αδέσποτων που υπάρχουν στην περιοχή. Ο κ. Κοκκινίδης αναφέρθηκε στους κύριους άξονες του προγράμματός του, όπου συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή αρδευτικού συστήματος και η ολοκλήρωση του έργου της Αποχέτευσης, και δεσμεύτηκε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το τοπικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση των παραπάνω και όποιων άλλων ζητημάτων προκύψουν.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.