Γιάννης Θεοφύλακτος: «Ως το Σάββατο στα γκάλοπ θα είναι νικητής ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και από την Κυριακή και μετά θα είμαστε νικητές εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας» (Bίντεο)

24 Μαΐου 2019
18:49

 

“Η ψαλίδα των δημοσκοπήσεων κλείνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πράξη το παλιό πολιτικό σύστημα οδήγησε την ΕΕ στο αντίθετο της κοινωνικής Ευρώπης των πολλών. Η Ευρώπη πρέπει να μπει σε άλλη τροχιά. Το δίλημμα των Ευρωεκλογών είναι Πρόοδος ή Συντήρηση Πολιτικά θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αυτό το καταφέρνουμε”.

Καλεσμένος στην εκπομπή Brainstorming ήταν στις 21 Μαΐου 2019 ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, μαζί με 3 εκπροσώπους των κομμάτων της ΝΔ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού. Ο κ. Θεοφύλακτος υπενθύμισε το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών που έθεσε ο Πρωθυπουργός κ. Αλεξης Τσίπρας : “Την Κυριακή ψηφίζουμε για την διατήρηση ή για την ακύρωση των μέτρων”.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος το ερώτημα δεν αποσκοπεί στην πόλωση αλλά αποτελεί ρεαλιστική απεικόνιση της πολιτικής κατάστασης. “Στην Κυβέρνησή μας δεν παρεκκλίνουμε από τους βασικούς στόχους που θέσαμε” τόνισε ο Βουλευτής Κοζάνης, υπενθυμίζοντας τα θετικά μέτρα υπέρ των πολλών αλλά και τον σκληρό τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια εφαρμόζοντάς τα εναντίον των αδυνάτων και των πολλών. “Βγάλαμε τη χώρα από τα Μνημόνια και εφαρμόσαμε τα θετικά μέτρα που δεν είναι προεκλογικά αλλά μόνιμα και ειλικρινή”.

Αναφορικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε εμφατικά πως η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτη, οι δε συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων συστηματικά έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους -όχι τυχαία- τα τελευταία χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος: “Ως το Σάββατο θα είναι νικητής ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και από την Κυριακή θα είμαστε νικητές εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας”. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο κ. Θεοφύλακτος ανέφερε πως στόχος της κυβέρνησης παραμένει η πλήρης ολοκλήρωση της τετραετίας.

 

53 σχόλια

  • Υπεροψίαν και μέθην, υπεροψίαν και μέθην θα είχεν ο Δαρείος…
    Κ. Π. Καβάφης – Δαρείος
    Λες και το γραψε για σένα ο αοίδιμος Καβάφης…

  • Ζήσε τό όνειρο σου για λίγες ώρες ακόμη διορισμένε. Από την Κυριακή η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι σκληρή για όλους σας, διορισμένους βουλευτές, υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες.

  • ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΗ

  • Θα βγείτε να πείτε χάσαμε; ή θα κάνετε και αυτό το αποτέλεσμα όπως στο δημοψήφισμα; το αποτέλεσμα το ξέρετε από τώρα, μεγάλης κλίμακας ήτα και αντι να δείξετε μετανιωμενοι συνεχίζετε την υπεροψία σας… Κοιτάξτε να φύγετε τώρα γιατί μέχρι τις βουλευτικές θα γυρίσετε στο 3%.

  • Μετά την Κυριακή βλέπω να ξαναγυρίζεις πίσω παρακαλώντας στο πασοκ, Γιάννη μου τι σου μένε να πάθεις…

  • Όταν ο Τσίπρας γεμίζει στάδια και πλατείες, ο Μητσοτάκης κάνει προεκλογική συγκέντρωση σε Ρουφ γκαρντεν στη Φλώρινα. Αυτό τα λέει όλα.
    Απο Δευτέρα θα ψάχνετε αρχηγό. Ο Μητσοτάκης Θα είναι ο τρίτος αρχηγός σας που θα Τον φάει ο τσιπρας. Περαστικά σας…

      • Σας έλειψε πολύ η κουτάλα έτσι; Υπομονή. Θα κάνετε παρά πολλά χρόνια να την ξαναπιασετε.

    • Ναι ειδικά στο Σύνταγμα γεμάτο ηταν …..απο μετακλητούς
      Τρέμει η καρδούλα σας μπροστα στο φάσμα της συντριβής

      • Βλέπω άκουσες τη συμβουλή μου και άφησες την καραμέλα με το δήθεν επιπλέον χρέος 100δις που έφερε ο σύριζα.

        Τώρα τα αφεντικά σου σου δώσανε την καραμελιτσα που λέει “φθορά στον Τσίπρα γιατί τι να πει κανείς για τον Μητσοτάκη”. Αν σας φαίνετε πιο γλυκιά, μασάτε ελεύθερα…

  • Τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης έχει ραντεβού με το ταμείο ανεργίας και τον Οκτώβριο ο Τσίπρας έχει ραντεβού με την ιστορία.

  • Βουλευτή χωρίς Σταυρό προτίμησης πλευρό να αλλάξεις πάνε τα παχιά μισθουλακια Οι Πρέσπες θα σαν πνίξουν στην κάλπη

  • Όταν το θράσος δεν έχει όρια. Περιμένω οποιαδήποτε δήλωση του κυρίου την Δευτέρα. Και θέλω να σχολιάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από την Λάρισα. Γιατί οι χαιρετισμοί από την Μακεδονία (την μοναδική) θα είναι ιδιαίτερα εκκωφαντικοί. δεν πειράζει Γιάννη. Από Οκτώβριο στο δικηγορικό σου γραφείο. Εκεί θα έχεις τον πρώτο λόγο

  • Ίσως θα έπρεπε να σας απασχολούν άλλα θέματα.
    1ον. Οι θεσμοί για εσάς η τρόικα για εμάς ζητά νέα μέτρα για τις παροχές που δώσατε…
    2ον. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε εκλογές τύπου ερτογαν… Εξηγώ: κλάπηκαν σφραγίδες από εκλογικά κέντρα στη θεσαλλονικη, ανακοινώθηκε από ΜΜΕ.
    Ελληνιποιηθηκαν αρκετές χιλιάδες αλλοδαποί
    Ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων δεν φτάνουν σε εκλογικά κέντρα εξωτερικού-εσωτερικού, λέχθηκε χθες σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.