kozan.gr: Η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας (Βίντεο 40′ & Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2019
22:26

 

Η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας.

Το απόσπασμα της ομιλίας της Αθηνάς Τερζοπούλου στο συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί εμφάνιση, τη μία και μοναδική που δικαιούται στο kozan.gr, μετά την έναρξη (25/4) των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου.


 

Μήνυμα νίκης από την κεντρική ομιλία της Αθηνάς Τερζοπούλου (Δελτίο τύπου συνδυασμού)

Μεγαλειώδης είναι ο χαρακτηρισμός που μπορεί να περιγράψει την κεντρική προεκλογική ομιλία της Αθηνάς Τερζοπούλου-Τζινιέρη, υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας με το συνδυασμό “Δημιουργούμε Μαζί!”.

Για ακόμη μία φορά, οι πολίτες του Δήμου υποστήριξαν την κ. Τερζοπούλου, δείχνοντας την προτίμησή τους για το δημαρχιακό θώκο. Η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας πλημμύρησε από κόσμο ο οποίος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης.

Η υποψήφια Δήμαρχος, αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού μέσω μιας μεστής και περιεκτικής ομιλίας.

Ο κόσμος ήταν εκδηλωτικός, εκφράζοντας πολλές φορές τον ενθουσιασμό του με χειροκροτήματα, ενώ η όλη εκδήλωση είχε παλμό και ζωντάνια.

Μετά το τέλος της ομιλίας της κ. Τερζοπούλου, παρουσιάστηκε το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού, εν μέσω επευφημιών από τον κόσμο. Οι υποψήφιοι, σε ένα ενωτικό κλίμα, χαιρετήθηκαν με την υποψήφια Δήμαρχο, κι ανέβηκαν όλοι μαζί πλάι-πλάι στην εξέδρα.

Η κλιμάκωση της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακή και το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος στην τελική στροφή πριν τις κάλπες, δυνατό και σαφές.

Κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του συνδυασμού

 

 

9 σχόλια

  • Εγω ενα ξερω, οτι ο Κοκκινιδης σας εβαλε ολους τα γυαλια με βροχες απιστευτες κλπ ειχε οσο κσμο ειχατε!. τερζοπουλου και πλακεντας ειχαν καρεκλες σε ολη την πλατεια και ελαχιστο κοσμο απο πισω. ο κοκκινιδης δεν ειχε καρεκλες και ηταν ολη η πλατεια γεματη ομπρελες. με 3 και 4 ατομα κατω απο αυτες. Οτι και να λετε οτι και να πιστευετε ετσι ειναι η πραγματικοτητα και το αποτελεσμα θα κριθει στις εκλογες. φιλιαα

    • Μπραβο πολυ σωστος. Ετσι ειναι οπως τα ειπες!
      Επισης να πω και το αλλο…συμπληρωνοντας σε..
      μακραν το καλυτερο επιτελειο υποψηφιων κατα την γνωμη μου το εχει ο κυριος Κοκκινιδης , ολοι/ες η τουλαχιστον οι περισσοτεροι/ες εχουν πολυ δυνατα βιογραφικα κι αυτο μετραει παρα πολυ…!!
      Καλη ψηφο! 😉

  • Μεγαλειωδες μακαρι να καταφέρει να υλοποιήσει τα μισα απο αυτα που ειπε. Δεν ανηκω πουθενά.Αλλα η ειλικρίνεια αναγνωριζεται και οχι στο καθισμα απλα μιας καρέκλας

  • Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ – Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ- ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.