Eυχαριστήριο του Σωφρόνιου Καραγιαννίδη

30 Μαΐου 2019
22:20
Κανένα σχόλιο

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια του συνδυασμού μας Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους που αγωνιστήκαμε μαζί για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το βασικότερο σε όλη τη διαδρομή μου είναι το γεγονός ότι γνώρισα νέους ανθρώπους και θέσαμε τα θεμέλια για δυνατές φιλίες οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουν και την επόμενη μέρα των εκλογών. Ανταλλάξαμε απόψεις, διαφωνήσαμε και συμφωνήσαμε με κοινό μας γνώμονα το καλό του Δήμου μας.

Μέσα από αυτή την εκλογική αναμέτρηση βγαίνουμε πιο δυνατοί γνωρίζοντας ότι έχουμε την στήριξη και την αγάπη του κόσμου και το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μιχαηλίδη που με εμπιστεύτηκε και μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.