Πρόσκληση εθελοντών για τη συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα παιδικής δημιουργικότητας της Βιβλιοθήκης Κοζάνης

31 Μαΐου 2019
11:02
Κανένα σχόλιο

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό πρόγραμμα για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας των παιδιών, προσφέροντας τους πρωτότυπα, γόνιμα και όμορφα ταξίδια με βασική πυξίδα το βιβλίο και χώρο δράσης τη Βιβλιοθήκη.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του προγράμματος απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς και ευρηματικούς που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να γίνουν συνοδοιπόροι και να συμμετάσχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι, πάντα με τη στήριξη και το συντονισμό από τη Βιβλιοθήκη.

Οι δράσεις αρχίζουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εθελοντών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 με αιτήσεις που θα πρέπει να αποστέλλονται στο email: [email protected]

Όσοι το επιθυμούν μπορούν, επίσης, να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο νέο κτίριο της Βιβλιοθήκης, στην οδό Κ. Δαβάκη 9 , από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, τις εργάσιμες μέρες.

Η πρώτη συνάντηση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στις 11/6/2019 στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνάντηση στις 14/6/2019, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες στις κυρίες :

Γεωργία Βασιλειάδου (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι), και

Βούλα Χαραλαμπίδου (από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ)

στο τηλ: 2461049319 (εσωτ. 1).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.