Β. Κωνσταντόπουλος: “Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων”

4 Ιουνίου 2019
10:01

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της δεύτερης Κυριακής στον δήμο Σερβίων ανέδειξαν νικητή με οριακή πλειοψηφία μόλις 41 ψήφων τον συνδυασμό Γέφυρα στο Μέλλον.

Η οριακή όμως αυτή πλειοψηφία μας υποχρεώνει να εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την εγκυρότητα του αποτελέσματος και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που μας ψήφισαν αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν να τους συγχαρούμε για την συμμετοχή τους.

Επιπλέον να τους διαβεβαιώσουμε όλους ότι με δράσεις και ενέργειες στο δημοτικό συμβούλιο θα διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα του δήμου.

Ως επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θέλω ακόμη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον υπέροχο αγώνα που έδωσαν με πίστη, ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη.

12 σχόλια

  • ΕΛΕΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ . ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  • Πολύ σωστή απόφαση. Είναι πολύ μικρή διαφορά. Λογικά δεν θα αλλάξει τίποτα διότι σε αυτές τις εκλογές δεν γίνονται λάθη, αλλά 1 στο εκατομμύριο που λέμε αν έγινε ένα λάθος σε τηλεγράφημα και αντί για 4 το είδαν 40? οπότε σωστή απόφαση που όμως θα έπρεπε να ζητήσει ακόμα και αν ήταν νικητής ο ίδιος ο Κωνσταντόπουλος.

  • Βασίλη, χάσαμε! Όσο και να τα μετράς, πάλι δεν θα βγαίνουν. Πάρε τους εκλογικούς καταλόγους Α & Β Κυριακής, να δεις ποιοι και γιατί δεν πήγαν τη Β να ψηφίσουν και θα καταλάβεις πολλά περισσότερα. Και είναι πια καιρός ν’ αφήσεις την επόμενη φορά κάποιον άλλο να δοκιμάσει.

  • Αλαζονεία, αυταρχικό ύφος και ήθος. Εκλογές ήταν και αυτές όπως και οι προηγούμενες. Πότε περιμένει ο περίγυρος να δώσει το μήνυμα στον κύριο Κωνσταντοπουλο. Διότι δεν νομίζω να μπορεί να το αντιλήφθει.

  • Υπάρχουν στην πραξη τρεις καταματρησεις, μια του κάθε αντιπροσωπου (άρα 2 ατυπές) και μια η επίσημη που την ξέρουμε 2 ωρες μετα (απο τα τηλεγραφήματα).
    Και οι τρεις συμφωνούν, εμένα μου είπε το οτι είναι δημαρχος ο Ελευθερίου, αντιπρόσωπος του Κωνσταντοπουλου όταν ακόμη στον Ελευθερίου ήταν “παγωμένοι”. Γιατι ο Βασίλης είχε πολυ καλυτερο εκλογικό μηχανισμό (ο οπόιος δεν αρκεί όμως για την νίκη)

  • Μάλλον ο άνθρωπος δεν μπορεί να χωνέψει πώς με τόσα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που χρησιμοποίησε τελικά πάλι οι δημότες του γύρισαν την πλάτη. Ακόμη και ο ίδιος ξέρει οτι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει γιατί ο μηχανισμός του τα έχει χιλιομετρήσει ήδη από τη νύχτα των εκλογών. Αφού λοιπόν χρησιμοποίησε όλα τα παλαιοκομματικά μέσα για να ψηφιστεί τώρα χρησιμοποιεί και ότι νομικό μέσο χρειάζεται για να δείξει πως δεν πέφτει αμαχητί. Απλά να ξέρεις πως με όλα αυτά που κάνεις ολοένα και περισσότεροι καταλαβαίνουν το ποιόν του ανθρώπου. “ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ”. ΈΛΕΟΣ

  • Στο πρωτοδικείο θα πάει να επανακαταμετρηθεί η ήττα του;Και στον Άρειο Πάγο να πάει να ξέρει πως θα χάσει…Τα δικαστήρια δεν αντικαθιστούν το δίκαιο και το σωστό.Ο Θεός μέγας κριτής…Το κακό και την Αλαζονεία την στέλνει εκεί που αξίζει…

  • Τα 40+, ψηφοδελτια ειναι μικρη διαφορα κ σε καμια περιπτωση δεν δειχνουν οτι οι πολιτες του γυρισαν την πλατη. Ισοπαλια θα το ελεγα με τη διαφορα οτι τα αυτοκινητα της γεφυρας ας πουμε οτι εκαναν πολλα δρομολογια τη μερα των εκλογων. . . . . . κ επιτελους σταματηστε να ριχνετε λασπη κ απολαυστε τη νικη σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.