Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν 7 μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον Γ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό

4 Ιουνίου 2019
11:13
Κανένα σχόλιο

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν επτά μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον Γ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ.), με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας και με την υποστήριξη του Σπιτιού της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μπίτας απέσπασε το Β΄ Βραβείο Διηγήματος, οι μαθήτριες Χρυσάνθη Θεοδοσιάδου, Ελευθερία Πανταζή και Εβελίνα Ρεσούλι Έπαινο στο Διήγημα, ενώ οι μαθητές Ορέστης Τυφόξυλος, Δημήτρης Τυφόξυλος και Ερωδία Παπαδοπούλου Τιμητική Διάκριση στην Ποίηση.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν τη συνέχεια μιας προσπάθειας του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για την ενίσχυση της μαθητικής λογοτεχνικής δημιουργίας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, κατά τη διάρκεια της χρονιάς οργανώθηκαν λογοτεχνικές εκδηλώσεις και δημοσιεύτηκαν πολλά λογοτεχνικά κείμενα μαθητών, ορισμένα από τα οποία βραβεύθηκαν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Ο διευθυντής του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχονται στους βραβευθέντες μαθητές να είναι πάντα δημιουργικοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.