Γιάννης Θεοφύλακτος: “Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι τα πεπραγμένα μας και, ακόμη περισσότερο, το αναπτυξιακό μας σχέδιο” (Bίντεο)

5 Ιουνίου 2019
11:15

 

 Καλεσμένος στο “Αποκαλυπτικό δελτίο” στο τηλεοπτικό κανάλι NEO EPSILON ήταν στις 29/5/2019 ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος. Επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν από το “ΠΟΤΑΜΙ” ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Μαυρωτάς και η βουλευτής (ΝΔ) Β΄ Αθηνών κα Ράπτη Ζωή.

Ο κ. Θεοφύλακτος συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους κύριο Παπαγιάννη και κυρία Σκίτζη εξέφρασε σε γενικές γραμμές τις παρακάτω τοποθετήσεις όσον αφορά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων εν όψει και των βουλευτικών εκλογών:

– Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές κυρίως γιατί δεν διαχειρίστηκε σωστά στον τομέα της επικοινωνίας την έξοδο απο τα μνημόνια αλλά και το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Το μεν πρώτο συνέβη με επιτυχία αλλά οι πολίτες (κυρίως η μεσαία τάξη) δεν πρόλαβαν με ευθύνη της Κυβέρνησης να το αντιληφθούν αυτό στην τσέπη τους. Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών δεν έγινε η σωστή ενημέρωση στους πολίτες (με ευθύνη δική μας, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος) για το ότι η ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν με την ονομασία ”Βόρεια Μακεδονία” (ασχέτως με τις διαφωνίες τους στα επιμέρους θέματα). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επωμισθεί αποκλειστικά η Κυβέρνηση το πολιτικό κόστος της συμφωνίας. Ίσως έπρεπε να εμπλακούν από την αρχή στο εθνικό αυτό θέμα και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά διατηρεί ένα 23-24% ποσοστό που τον ανάγει στον κύριο φορέα εκπροσώπησης των αριστερών-κεντροαριστερών-προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Στο χέρι του είναι από εδώ και στο εξής να καταφέρει να σηκωθεί, να δείξει ότι έμαθε το μάθημά του και να διεκδικήσει την εξουσία απέναντι σε μια Ν.Δ., η οποία παραμένει η ίδια τόσο στις ιδέες όσο και στα πρόσωπα. Αυτά δηλαδή τα χαρακτηριστικά που με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στην πτώχευση και την καταστροφή. Η Κυβέρνηση μόλις βρήκε την πρώτη ευκαιρία ψήφισε μέτρα ανακούφισης των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Ο χρόνος όμως εκτός μνημονίων ήταν δυστυχώς πολύ λίγος για να προλάβουν να επωφεληθούν οι περισσότεροι Έλληνες με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπωθεί στην κάλπη.

– Είναι πλέον η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να εκπέμψει με τον προγγραμματικό του λόγο το σήμα ότι η ανάταξη της μεγάλης μεσαία τάξης και η ανάπτυξη στη χώρα μας μπορούν να επιτευχθούν με τις δικές μας προτάσεις και όχι με τη ΝΔ που στελέχη της (Βρούτσης, Ξαφά, Στουρνάρας) άρχισαν ήδη να διαρρέουν άκρως απειλητικά μηνύματα προς τους εργαζόμενους. Η δήθεν φιλελεύθερη ΝΔ δεν το κρύβει ότι το πρόγραμμά της περιέχει αυτούσιες πολιτικές του ΔΝΤ όπως περικοπή συντάξεων, κατάργηση των 120 δόσεων κ.α.

Ο μεσαίος και κεντροαριστερός χώρος είναι εκεί για να τον εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δηλαδή προοδευτική παράταξη η οποία έβγαλε τη χώρα απο τα δόντια του ΔΝΤ, μείωσε την ανεργία και έδωσε στους φτωχοποιημένους Έλληνες τη δυνατότητα να ελπίζουν για το μέλλον τους.

 

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

44 σχόλια

    • Αλέξη, παραιτήσου τώρα!
      Να έρθει ο Κυριάκος.
      Να διώξει ξανά καθηγητές, δασκάλους, γιατρούς, νοσηλευτές.
      Να έρθει το 1 προς 5, η ανεργία και η λιτότητα.
      Να κοπούν Συντάξεις, μισθοί, επιδόματα και μερίσματα.
      Να περισσέψουν λεφτά για την ελίτ, τις οφσόρ και τα λαμόγια.

      • Δηλαδή μετά από όλα αυτά τα τελευταία χρόνια αυτό έχεις να μας πεις;Τέλος το κράτος του βολέματος και των ρουσφετιών. Τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε πως μόνο όταν ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να σώσει τη χώρα;;Τίποτα δε θα κοπεί..η λαμογιά και το χαβαλέ πρέπει να κοπεί

        • Από αύριο δουλειά, δουλειά, δουλειά….δήλωσε ο Μπακογιάννης.
          Στο μεταξύ στο σόι του δεν έχει δουλέψει κανείς τρεις γενιές τώρα…

          • Ο καταληψίας δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και είναι περήφανος που δεν έχει ούτε ένα ένσημο. Οι άλλοι μπορεί με της πλάτες των γονιών τους αλλά έχουν δουλέψει

    • Πάντως εάν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν νομικές κυρώσεις είσαι γελασμένος. Θα πληρώσουν και θα επιστρέψουν τα χρήματα (κλεμμένα) με όποια κυβέρνηση.

    • Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο NOVARTIS, είναι η απόλυτη απόδειξη ότι ο Έλληνας τρέφεται αποκλειστικά με σανό από βοθροκαναλα.

    • Νοβαρτις; Ποια Νοβαρτις; Και το Πασοκ και η νδ έχουν ρυθμισμένα χρέη, κάτι ψιλά δηλαδή, και ο κούλης δεν πήρε θαλασσοδάνεια για τον κηρυκα Χανίων και η μαρεβα δεν έχει οφ σορ. Αυτά είναι κουτσομπολιά που τα διαδίδουν κάτι εξωγήινοι εκεί ψηλά στον Υμηττό.

  • Ο βουλευτής που εξαιτίας τους η Κοζάνη χάνει χιλιάδες φοιτητές θα πρέπει το συντομότερο να πάει σπίτι του. Ο βουλευτής που κάνει εσωτερική αντιπολίτευση και υπόγειο πόλεμο στο κόμμα θα πρέπει το συντομότερο να πάει σπίτι . ο θεοφύλακτος είναι τροχοπέδη για το κόμμα εάν θέλουμε να πάμε μπροστά θα πρέπει να διώξουμε το παλιό κακό ΠΑΣΟΚ από το κόμμα μας

    • Αποδείχτηκε ο Θεοφύλακτος ο πιο δραστηριος βουλευτής της περιοχής μας. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται οτι είναι ο πιο μετριοπαθής και ο πιο σοβαρός.Αυτά που ξέρουν όλοι δηλαδη.

    • Προσπαθεί να γυρίσει στο ΚΙΝΑΛ . Στον Σύριζα δεν τον θέλουν και γι αυτό η περιφέρεια του Κοζάνη είναι η μοναδική που χάνει φοιτητές . το κάνουν για να τιμωρηθεί η Κοζάνη και να διώξει τον θεοφύλακτο

      • Αποδείχτηκε με πράξεις ο ικανότερος βουλευτής.Αξιοπρεπής και μετριοπαθής. Εκφράζει τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και το μεσαίο χώρο και το θέμα είναι ότι το ξέρουν όλοι σε Κοζάνη-Πτολ/δα.

  • Δηλαδή πώς πρέπει να σας το πει ο λαός για να καταλάβετε οτι δεν σας θέλει. Να σας δώσουμε ένα 2% μπας και ξυπνήσετε;

    • όσο και να χτυπιέσαι δεξιέ το 25% είναι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές πέρνα και εσύ από το ταμείο να πληρώσεις 187 ευρώ για να ξεπληρώσει το κόμμα σου τα χρέη του.

      • Δεξιός εγώ ? όποια ανάρτηση δεν σας αρέσει του κάνετε βαφτίσια. ο φασίστας βαφτίζει φασίστα τον <>πρώτος για να κρυφτεί. είδατε πόσοι φασίστες ήταν στα συλαλητήρια? τώρα πάρτε τους καρπούς των έργων σας.

      • Θαθελες πάρε μια διαφορά 12 μονάδες στις βουλευτικές, και στις επόμενες πάλι στο 3%.το 25 που λες είναι μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

  • Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος βουλευτής που είχε η περιοχή μας. Αξιοπρεπής και μετριοπαθής. Εκφράζει τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και το μεσαίο χώρο. Καλή επιτυχία

  • Όλοι η Κοζάνη λέει ο τι χάνει η πόλη μας χιλιάδες φοιτητές ( οι πρύτανης , ο δήμαρχος ) μόνο ο Γιάννης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο . Και όχι μόνο δεν παραδέχεται αυτό που λένε όλοι οι εμπλεκόμενοι αλλά διαδίδει ότι χάρη σε αυτών είναι κερδισμένοι η Κοζάνη . Το άσπρο μαύρο προσπαθεί να κάνει χωρίς ίχνος ντροπής

  • Απειλές για το τι θα κάνει ο Μητσοτάκης ,μόνο αυτό ξέρουν !!! Απών από παντού ο Θεοφύλακτος ,τόσο μπορεί θα μου πεις . Η δεη καταρρέει ,το πανεπιστήμιο συρρικνώνεται ,κι αυτός το χαβά του !! Καλομάθει Γιαννάκη πέντε χρόνια ,τώρα πως θα συνηθίσεις στην Αθήνα ;

    • Το τι θα κάνει ο Κυριάκος το λένε ήδη Βρούτσης,Ξαφά,Στουρνάρας.

      Το τι έκανε ο Θεοφύλακτος για το νομό μας το γνωρίζουν οι πολίτες…

  • Σε άλλο γαλαξία πρέπει να ζουν αυτοί όλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς δεν εξηγούνται όλα τα άσχετα που ξεφουρνιζουν. Όσο για το αναπτυξιακό θα τους το εξηγήσει η έκθεση των εργοδοτών τους απο Βρυξέλλες που παρά τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί κανονικά.

  • Καταρχάς τελειώσατε.κατα δεύτερον τη γνώμη έχεις Γιάννη γι αυτά που είπε ο κ Μπγιαλας.Να σου πω τη δικιά μου γνώμη ΝΤΡΟΠΉ και μόνο ΝΤΡΟΠΉ.Φυγετε να σωθούμε.Τρολακι παμε τώρα.

  • Γιάννη εάν δεν αγαπούσες τόσο την καρέκλα και έκανες την ηρωική έξοδο στην συμφωνία των Πρεσπών τώρα θα ήσουν άρχοντας στην Κοζάνη. Αλλά ………

  • συριζιαρηδες μην αγχω θα σας ταιριαξουμε οπως σας πρεπει σε εναν μηνα. δεν θα βρισκεται μεσα ουτε το ψηφαλακι σας!καλή επιστροφη στο 3% οπου και ανηκεται…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.