To Foodaholics.gr προτείνει γλυκό ψυγείου με βάφλες και κεράσι

Συστατικά

0/10 συστατικά


 

Οδηγίες

0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το νερό με το νισεστέ.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα κεράσια (χωρίς κουκούτσια) μαζί με την ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
  3. Προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξουν.
  4. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  6. Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
  7. Απλώνουμε πραλίνα στις βάφλες και κάνουμε μία στρώση σε ταψί 30χ22 εκατοστά
  8. Βάζουμε την μισή κρέμα, τα μισά κρύα κεράσια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα μία φορά.
  9. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.