kozan.gr: Ποια είναι η άποψη τού Γ. Ιωαννίδη σχετικά με μια μερίδα πολιτών που κατηγορούσε, προεκλογικά, τη σημερινή δημοτική αρχή – και προσωπικά τον Λ. Ιωαννίδη – για αλαζονεία κι έπαρση

9 Ιουνίου 2019
13:55

Ποια είναι η άποψη τού Γ. Ιωαννίδη σχετικά με μια μερίδα πολιτών που κατηγορούσε, προεκλογικά, τη σημερινή δημοτική αρχή – και προσωπικά τον Λ. Ιωαννίδη – για αλαζονεία κι έπαρση.

12 σχόλια

  • Αφού δεν κατάλαβες τίποτε ΣΩΣΤΑ χάσατε.
    Θέλει θάρρος η αυτογνωσία και εσείς δεν έχετε τίποτε από τα δύο.
    Μόλις 13 ψήφοι και εν ενεργεία δημοτική αρχή??
    Και δεν φταίτε??
    Αει δεν πειράζει! Θα έχεις χρόνο μπόλικο!!

  • Νομισατε οτι ειναι πολυ εύκολο να διοικεις ενα δημο και βγαλατε πολυ σωβινισμο και σνομπισμο που θα ζηλευαν ακομα και οι Γαλλοι Γιαννακη.
    Κοιταξατε παρα πολυ το προσωπικο συμφερον και μαλιστα μεροληπτικα και ξεχασατε .
    Υποσχεθηκατε και ξεχασατε
    Σαν τιμησαμε και ξεχασατε

    Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.

  • ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

  • Αφησαν τα σκυλια παλι στους δρομους της πολης. Μα ποσο υποτιματε ολοι τη νοημοσυνη του κοσμου? Και εσεις κ οι προγουμενοι.

  • Γελοιοτητες. Όποιος στοιχειωδώς γνωρίζει τον Ιωαννιδη ξέρει πως όχι μόνο αλλαζονας δεν είναι αλλά ίσα ίσα είχε πλήρη συναίσθηση του βάρους να είσαι Δημαρχος για αυτό δούλευε 15 ώρες την ημέρα.

    • Ε θα κουράστηκε πολύ τότε…κατάκοπος θα είναι….. γιαυτό και του δίνουμε την ευκαιρία να ξεκουραστεί μόνιμα.

  • Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.