Σχόλιο και σημερινές φωτογραφίες αναγνώστη του kozan.gr, για την κατάσταση στο Κουρί Κοζάνης

9 Ιουνίου 2019
14:22

 

Ελπίζω ο νέος δήμαρχος να κάνει κάτι με αυτό το χάλι…είναι κρίμα!

 

 

 

17 σχόλια

    • Για το σκουπιδαριο φταίνε οι πολίτες που τα πέταξαν χύμα κάτω δν σέβονται τπτ υπάρχουν κάδοι δν φταίει ο δήμαρχος επειδή κάποιοι αποφάσισαν η νομίζουν ότι τα σκουπίδια τα πετάμε όπου βρούμε. Υπευθυνότητα κ παιδεία πρέπει να έχει ο κόσμος.

      • Εγώ πιστεύω πως τα πέταξαν στον κάδο αλλά τόσο καιρό δεν πήγε κανείς να τον αδειάσει και τα σκυλιά τα σκόρπισαν ψάχνωντας τροφή.

  • Σιγουρα ο δήμαρχος πρέπει να κάνει κατι αλλά τι πολίτες είναι αυτοί που παρατάν εκεί τα σκουπίδια τους; Είναι δυνατόν;

  • Συγνώμη δλδ πηγαίνουν εκεί κ πετάνε τα σκουπίδια τους? Είναι απαράδεκτοι καταρχήν υπάρχουν κάδοι για να τα πετάνε κ τώρα σας φταίνε οι άλλοι μάθετε να κρατάτε τον τόπο σας καθαρό να έχετε παιδεία, στο σπίτι σας έτσι τα πετάτε στο πάτωμα? Για να καταλάβω δλδ, κ σας φταίει ο δήμαρχος που κάποιοι δν σέβεστε τπτ.

  • ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ; ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ;

  • Για όλα φταίει ο δημαρχος ενω εμεις τα ζωα. οι καλύτεροι? παντα κάποιος αλλος φταιει. εμείς ποτε αλλα τι να πει κανεις αυτή ειναι η παιδεία μας σαν τον κυριο/α που αντι να τα μαζεψει κ να νιώσει μια α ικανοποίηση μεσα του/της προτίμησε να τα δειξει στον κοσμο για να μας δείξει τι ακριβως ανθρωπος ειναι κ αυτος/η

  • Καλά είμαστε σοβαροί; Δεν νομίζω. Δηλαδή ο δήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος, οι υπάλληλοι καθαριότητας κ.λ.π. θα πρέπει να τρέχουν πίσω από κάθε πολίτη που πετάει σκουπίδια ή και ότι άλλο σε όλο το μήκος του Δήμου (μιλάμε για δεκάδες χιλιόμετρα) γιατί εμείς δεν έχουμε παιδεία και δεν σεβόμαστε τίποτα. Και εσείς που στείλατε τη φωτογραφία, πάτε σήμερα σε δεκαδες σημεία σε όλη την έκταση του δήμου να δείτε τι γίνεται…. είμαστε άξιοι της μοίρας μας…..

  • Τά σκουπίδια δεν πήγαν μόνα τους εκεί.. κάποιοι ασυνείδητοι τά παράτησαν…οη δουλειά τού δημάρχου δεν είναι νά τρέχει πίσω από τον καθένα καί νά μαζεύει τα σκουπίδια πού αφήνει! αυτό πρέπει νά τό κάνουμε μόνη μας!

  • Μήπως ταριξε ο ίδιος ο φωτογράφος …! Διαφορετικά πρέπει να δώσει περισσότερα στοιχεία και το Κοζαν έχει ηθικό χρέος να τον καλέσει μήπως ξέρει τους ανόητους η αν τα σκόρπισαν τα σκυλιά από κάδο …

    • Όχι βέβαια αυτά είναι δικαιολογία κ κακία από αυτούς που θέλουν πάλι να ρίξουν το φταίξιμο σε άλλους κ στον δήμαρχο κλασικό πράγμα κ άσχημο να ρίχνουμε ευθύνη στον άλλον ενώ δν υπάρχει παιδεία κ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.