kozan.gr: “Κλειδώνει” η υποψηφιότητα του Γ. Αδαμίδη για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης

10 Ιουνίου 2019
10:03

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλα δείχνουν πως “κλειδώνει” η υποψηφιότητα του Γ. Αδαμίδη για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης. Aν τελικά εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, αυτό σημαίνει, πως, κάποιος από τους εν ενεργεία βουλευτές δεν θα είναι υποψήφιος. Μένει να δούμε ποιος.

Η Χύτρα

38 σχόλια

  • Καλά αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ εύλολα θα φτιάξουν τα ψηφοδέλτια

    Οι άλλοι στην ΝΔ δε ξέρω τι κάνουν…τους βλέπω να τα ανακοινώνουν κατά 20 Ιουνίου

  • Θυμηθείτε λιγάκι τι έκανε ο εν λόγω κύριος όταν ήρθε για ψήφιση η ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ, και προσπαθήστε να θυμηθείτε αν τον είδατε πουθενά τα τελευταία 5 χρόνια που η αξία της ΔΕΗ έπεσε στα τάρταρα. Κεφαλαιοποιεί τη σιωπή του τα 5 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! ΑΞΙΟΣ!!!

    • Τώρα όπως που ξεπουλήθηκαν όλα και αυτός έκανε την πάπια για μα θέση στη Βουλή, θα βγει στα μετερίζια του αγώνα…

  • είσαι καμμένο χαρτί αδαμίδη,κανείς δεν ξεχνά τις ευθύνες των συνδικαλιστών για την σημερινή κατάσταση,της σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης.

  • Την προοδευτική συμμαχία τη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνική βάση το 2012 (27/:) και το 2015 με (36/::)δε θα μας την κάνουν ο Αδαμιδης και Σια που μας ήρθαν τελευταία με Κουβελη κλπ χωρίς να κουβαλάνε τίποτα…!

  • Σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί εν ενεργεία βουλευτής να παυθεί από τα καθήκοντα και τα δικαιώματά του. Τι μαγειρεύετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ??? Θα σας πάρουν με τις πέτρες!

    • Μα είναι πασιφανές. Ο κ σκηνοθέτης θα ασκήσει το επάγγελμα που γνωρίζει άριστα και θα γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους τα πεπραγμένα του Σύριζα προ μνημονίου μετά μνημονίου και μιας πραγματικής συντριβής στης 7 Ιουλίου. Τόσο απλά.

    • εισαι πολυ σκεπτομενος εσυ… σε βαθμο που μας βαζεις σε σκεψεις…. καταλαβε τι γραφεις πρωτα και μετα βλεπουμε.

  • Ότι ναναι γράφεις για το Σύνταγμα και τους βουλευτές . Οι υποψήφιοι ορίζονται μεν από τον πρόεδρο του κάθε κόμματος αλλά ΕΦ όσον εκλεγεί ο υποψηφιοσ δε μπορεί να τον καταργήσει η να τον παύσει κανείς να λειτουργεί στα καθήκοντα του …

  • Γεια σου ρε Γιωρίκα. Σύντροφος με Κουντουρά, Κόκαλη, Παπακώστα, Μεγαλοικονόμου και τους μισούς ΑΝΕΛ που θα βρουν καταφύγιο σε ΣΥΡΙΖΑ. Εκανες το μεγάλο βήμα. Κοίτα να μην είναι μόνο προς τον γκρεμό.

  • ΨΗΦΙΖΩ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Δ.Ε.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ.

    • Δεν ήταν Πασοκ,ήταν το κακό Πασοκ που μετακόμισε στον Συριζα.Τώρα που τέλειωσαν οι αυταπάτες ,ας μην επιβραβεύουμε ανθρώπους που δεν έχουν τιποτε να προσφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου.Γιατί πρέπει να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και όχι να τα επαναλάβουμε!

  • Αφού καταστρέψαμε τη Δ.Ε.Η. και καταφέραμε μέσα από σκληρούς αγώνες μία επιχείρηση ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ (σε ένα εκ των βασικότερων αγαθών την ενέργεια) να την καταχρεώσουμε και να την καταστήσουμε μη βιώσιμη ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας και να αποτελειώσουμε και την Ελλάδα. Αδαμίδη είμαστε μαζί σου για να φτάσει επιτέλους η Ελλάδα τη Βενεζουέλα.

  • Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!!
    Ο Αδαμίδης τολμά ρε γατάκια να κατέβει υποψήφιος με προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις.
    Εσείς που κάνετε κριτική από τον καναπέ τί κάνετε;
    Έχετε να μας επιδείξετε έστω και μίας ημέρας απεργίας, έστω και μία συμμετοχή σε κινητοποίηση, διαδήλωση ή αντίδραση;
    Πουθενά κρυμμένοι στο σπιτάκι σας!!!
    Απαγορεύετε να κάνετε κριτική γατάκια ε γατάκιαααααααα

    • Είσαι γνήσιος συνδικαλιστής από αυτά που γράφεις…και σίγουρα όταν έκανες απεργία έπαιρνες αναρρωτική για να μην χάσεις το παραδακι…σαν δεν ντρεπομαστε λέω εγώ.

    • Μπορεί να έχει κάνει απεργίες χρησιμοποιώντας τις συνδικαλιστικές του άδειες. Μόνο που όταν αποφασιζόταν ο τεμαχισμός και η πώληση της ΔΕΗ έκανε την πάπια και έπαιξε τον ρόλο της βαλβίδας της χύτρας για να περάσει χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις. Ακόμα, όταν έβλεπε την ΔΕΗ να γράφει ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων αυτός κοιτούσε την βόλεψή του στη Βουλή.
      Μαύρο λέμε.

  • ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…….ΟΙ 4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ….ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

  • Δεν θα κατεβει ο Τζιμανης οποτε θα παρει αυτουνου την θεση. Αρα θα εχεις τον Μουμουλίδη,Θεοφυλακτο, Δημητριάδη, Αδαμίδη, Γουλιαρου και 2 αλλες γυναικες..Κοντος ψαλμός Αλληλουϊα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.