Πτολεμαΐδα: Πιέζει η ΔΕΗ ΑΕ για τα Νεκροταφεία της Μαυροπηγής 

11 Ιουνίου 2019
11:04
Κανένα σχόλιο

Εντείνονται οι πιέσεις της ΔΕΗ ΑΕ προς τους κατοίκους της Μαυροπηγής για τη μεταφορά των οστών των προσφιλών τους προσώπων στα Νέα Κοιμητήρια Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο των εργασιών επέκτασης του ομώνυμου Ορυχείου, για την αξιοποίηση των λιγνιτοφόρων στρωμάτων στην περιοχή, γύρω από τα Νεκροταφεία του οικισμού. Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της Μαυροπηγής, εκλεγμένα μέλη του Νέου Τοπικού Συμβουλίου που προέκυψε από τιςΔημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, η Επιχείρηση απειλεί με παρέμβαση του Εισαγγελέα για την επίσπευση της μεταφοράς των οστών, γιατί, καθυστερεί η εξορυκτική διαδικασία του Ορυχείου. Οι τριάντα και πλέον οικογένειες που αντιδρούν στη πρόταση της ΔΕΗ, επιθυμούν όπως τα οστά των νεκρών τους μεταφερθούν στα κοιμητήρια του Νέου οικισμού της Μαυροπηγής, πλην όμως, εκεί, δεν υπάρχουν οι αναγκαίες υποδομές.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.