Έπαιζα και ξανάπαιζα το video της τοποθέτησης του κ. Ελευθερίου στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων και δεν πίστευα τα όσα άκουγα.

Ως νέος ιεροξεταστής αποφάνθηκε με περισπούδαστο ύφος:

«Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο.

Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς»

Συλλήβδην δηλαδή ο κ. Ελευθερίου χαρακτηρίζει ό όλους όσους ασχολήθηκαν με τα κοινά πριν αυτός εκλεγεί δήμαρχος, ότι είναι άνθρωποι της βρωμιάς, της σήψης, της διαφθοράς.

Προφανώς ο χαρακτηρισμός αυτός αφορά κυρίως όλους όσους διετέλεσαν δήμαρχοι στον πρώην δήμο Σερβίων, στον πρώην δήμο Βελβεντού, στον πρώην δήμο Καμβουνίων αλλά και στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Δεν έχω την εξουσιοδότηση να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των υπολοίπων δημάρχων. Άλλωστε εκτιμώ ότι μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους με όποιον τρόπο αυτοί κρίνουν πρόσφορο.

Δεν μπορώ όμως να αφήσω αναπάντητη μια τέτοια ύβρη τόσο στο πρόσωπο το δικό μου όσο και στα πρόσωπα των συνεργατών μου, για το χρονικό διάστημα που υπηρετήσαμε τους πολίτες ως δημοτική αρχή.

Η θητεία μας ως δημοτική αρχή και επιτυχημένη ήταν, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Ελευθερίου, ενώ ταυτόχρονα κρυστάλλινη και διαυγής υπήρξε η διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων από την παράταξή μας, την οποία μαζί με τον κ. Ελευθερίου ξεκινήσαμε το 2010.

Εκτός και αν θεωρεί τον εαυτό του νέο, επειδή λιποτάκτησε από το καθήκον και εμφανίστηκε 6 χρόνια μετά, ως νέος σωτήρας.

Περιμένουμε από τον κ. Ελευθερίου άμεσα μια δημόσια συγνώμη. Αν αυτό δεν γίνει είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο.

Σε θέματα τιμής και ηθικής θα είμαι άτεγκτος. Το οφείλω πρώτα απ’ όλους στον εαυτό μου, γιατί έδωσα και την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου ως δήμαρχος, αλλά και στην οικογένειά μου, που με στερήθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.