Γιάννης Θεοφύλακτος: ”Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα”

23 Ιουνίου 2019
11:01

Με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κροκοπαραγωγών, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος των κροκοπαραγωγων, ο κ. Θεοφύλακτος αποτέλεσε το βασικό συνδετικό κρίκο μεταξύ κροκοπαραγωγών και κυβέρνησης, τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του βουλευτή, στη μεγαλειώδη επιτυχία για την τοπική και εθνική οικονομία, της σύναψης συμφωνίας με την Κίνα για την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης. Είχε προηγηθεί η πρόσφατη συνάντηση, παρουσία του βουλευτή στο γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Πλέον όπως τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, μένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγωγής, κάτι που αναμένεται να δώσει πνοή στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

Απο τη μεριά του ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του στους κροκοπαραγωγούς και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Ο κ. Θεοφύλακτος στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κρόκου. Συνεχίζοντας την σταθερή τους συνεργασία ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στον προγραμματισμό της κυβέρνησης που αφορά σε ζητήματα της τρίτης ηλίκιας.

Καλός γνώστης της περιοχής του “Τσιαρτσαμπά” ο κ.Θεοφύλακτος συζήτησε με κατοίκους και προσωπικούς φίλους της Ελίμειας, οι οποίοι έθεσαν σημαντικά θέματα που αφορούν στον Κρόκο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ευχήθηκαν από καρδιάς στον κ. Θεοφύλακτο καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές

14 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.