Kozan.gr: Καρφί Γ. Αδαμίδη για “Δακίτες”, με αφορμή τα σχέδια της ΝΔ για ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ: “Ξεράθηκαν τα μελάνια από τους πολυγραφότατους κονδυλοφόρους της ΔΑΚΕ”

24 Ιουνίου 2019
09:31

Καρφί Γ. Αδαμίδη για “Δακίτες”, με αφορμή τα σχέδια της ΝΔ για ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ.  Σε σχόλιό του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφέρει: “Μου φαίνεται ότι ξεράθηκαν τα μελάνια από τους πολυγραφότατους κονδυλοφόρους της ΔΑΚΕ, αλλιώς δεν εξηγείται η σιωπή τους για τα όσα ανέφερε / σχεδιάζει η ΝΔ για ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ”.

 

19 σχόλια

  • αποφοιτος τεχνικου λυκειου απο οτι διαβασα στο βιογραφικο του. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ……. Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

    • Πιστεύεις οτι τα πτυχία κάνουν ικανό το συνδικαλιστή ; Μεγάλο λαθος, εχω δει ανθρώπους με διδακτορικά ευθυνόφοβους και ανθρώπους χωρίς πτυχία ικανούς να δώσουν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα… μακάρι όλοι να ηταν σαν τον Αδαμίδη τότε ίσως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΦΘΑΣΕ Η ΔΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΜΙΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΚΕ , Η ΠΑΣΚΕ ΚΛΠ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ .
    ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ 50 % ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ .

    • Οπα ρε φιλε……… ο αδαμιδης φταιει για την κατασταση της δεη και οχι οι κυβερνησεις;;;;; μπραβο του τοτε που εχει τοση δυναμη……..

  • Για αυτά που έρχονται στη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ εσύ και ο κολητός σου της ΖΕΠ στρώσατε κόκκινο χαλί. Αυτός τουλάχιστον πλεόν δεν μιλαέι εσύ έχεις και θράσος και μιλάς. Σου έφταιγε η Μικρή ΔΕΗ και εν γνώση σας βάλατε πλάτηστην κατάρρευση της ΔΕΗ για να ξεπουληθούν τα νερά στους ιδιώτες ….. γιατί άραγε;;;

  • Αγαπητέ πρόεδρε στην ανοιχτή επιστολή μας 1δ
    “ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕH
    Ο δρόμος της Μεταλιγνιτικής Εποχής στην Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη και οι διαχρονικές σχέσεις των δύο περιοχών”
    και σε μία σειρά επιστολών μας που με κάθε λεπτομέρεια( Βλέπε ιστοσελίδα μαςΗ Πολιτεία της Ουτοπίας
    https://thomasgkatzoflias.wordpress.com/) διαχρονικά καταγράφουμε πολλά αν όχι και όλα τα γεγονότα του μεγαλύτερου ΚΟΛΟΣΣΟΥ της χώρας που επηρέσε πρωταγωνιστικά στην Ανάπτυξη της Περιοχή μας,της Ελληνική Επικράτεια και των Βρυξελών.Όλες τις εργασίες μας τις καταθέσαμε στους τοπικούς άρχοντες ,στα ελληνικά κόμματα, σε δεκάδες αρμόδιους φορείς εντός και εκτός Ελλάδος( 28 Πανεπιστήμια, οπως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που σε διπλωματική της Πολυτεχνικής σχολής συμπεριλαμβάνει στην βιβλιογραφία του εργασίες μας κ.ά) και μετά τις εκλογές θα τα υποβάλλουμε στην Ελληνική Βουλή και στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου και θα ζητήσουμε όπως ορίζουν οι κανονισμοί αυτών των Οργάνων να μεταβούμε προσωπικά μαζί με επαρκέστατους και κατάλληλους συνεργάτες να τις στηρίξουμε ως απλοί ενεργοί πολίτες.Όλες οι εργασίες μας μέσω του facebook thomasgkatzoflias φιλοξενούνται στο παγκόσμιο face Development Action Forum
    Κλειστή ομάδα, στο οποίο διαχειριστές είναι η Πακόσμια Τράπεζα και ο ΟΗΕ και στους επικεφαλής των εν λόγω Οργάνων διαβιβάσαμε και τις επιστολές: 5. Επιστολή προς Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ
    6. Επιστολή προς Πρόεδρο Παγκόσμιας Τράπεζας(βλέπε ιστοσελίδα μας). Πρόταση μας και έκκληση συγχρόνως είναι να μελετήσετε (όχι να διαβάσετε)με τα συνδικαλιστικά σας όργανα τις εργασίες μας και αν έχετε θέσεις και απόψεις για τα γραφόμενα να τις σημειώσετε Δημόσια. Απαραίτητες σε μία Δημοκρατία οι αντιπαραθέσεις, τα προβλήματα αυτού του μεγέθους που αφορούν την Ανάπτυξη-το περιβάλλον-τη υγεία της Δυτικής Μακεδονίας-Μεγαλόπολης και γενικά της Ελληνικής Επικράτειας έχουν ανάγκη από ενότητα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ευχαριστούμε Δημόσια γι ακόμη μία φορά τα Τοπικά ΜΜΕ που ανέδειξαν τις εργασίες μας και τους χιλιάδες-χιλάδες φίλους που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν εντός και εκτός Ελλάδος μ όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

  • Όλοι εσείς που σχολιάζετε τους συνδικαλιστές και τα διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εντολές δίνονται άνωθεν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Όταν μια χώρα είναι υποδουλωμένη στο ΔΝΤ και έχει υπογράψει μνημόνια δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα… Γι αυτό ρίξτε τις ευθύνες στους εκάστοτε υπουργούς και πρωθυπουργούς, που φαλήρισαν τη χώρα και την κατάντησαν έρμαιο των κάθε λογής συμφερόντων…

  • Ο Αδαμίδης που έκανε πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαλύσει , ξεπουλήσει την ΔΕΗ μας έχει το θράσος να μιλαει ο καλοπληρωμένος απόφοιτος λυκείου. Βοήθησες στην διάλυση της ΔΕΗ με αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σου γύρισαν την πλάτη οι πολιτική σου φίλοι σε λίγο θα σε γυρίσουν την πλάτη και οι συνάδελφοι και θα πάρεις την θέση που πάντα σου άξιζε

  • Μία έστω πρόταση από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, κύριο Αδαμίδη για τον τρόπο διάσωση της “διαλυμένης” ΔΕΗ Α.Ε ; Κάτι που να βλέπει στο μέλλον ; Μία εναλλακτική λύση ; Βεβαίως, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα πρέπει να έχει το γεγονός ότι τα 600 και τα 700 εκατομμύρια των κρατικών “ενέσεων” έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Άρα,η πρόταση πρέπει να είναι ρεαλιστική και πραγματοποιήσιμη χωρίς τη βοήθεια του Κράτους. Ο Αρμαγεδδών έρχεται (ήρθε ήδη απλά δε φαίνεται ακόμα μισθολογικά) κι εμείς συζητάμε για το ποιος συνδικαλιστής είναι πιο “αγωνιστής”.
    Τι κρίμα για κάποιους που τα μυθιστορήματα με τους αγωνιστές που ανεβαίνουν στα κάγκελα “δεν πουλάνε πλέον”.
    Κι επίσης, πόσο δύσκολο είναι να βρεις (έστω επώδυνες) λύσεις και να προτείνεις κάτι, όταν τόσα χρόνια μόνο ζητούσες κι έπαιρνες.

  • Γιωρικα ας ο Πορτορας αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που σου προσέφεραν οι φίλοι σου του Σύριζα πού για πρώτη φορά κσθησαν και οι τέσσερις στο ίδιο τραπέζι και έβαλαν βετο ή αυτός ή εμείς και που πέντε χρόνια είχες σιγή ασύρματου για τα θέματα της ΔΕΗ και :καλύπτες:τον κ Τσιπρα και τον Σύριζα και έφτασαν τα πράγματα στο αμήν με την εταιρία στα όρια της χρεοκοπίας μιλάς για τους άλλους που θα έρθουν και που θα κάνουν. ΈΛΕΟΣ!!!

  • Λοιπόν έτσι είναι στην Ελλάδα!!!! Καταστρεφεις Και μιλάς και από πάνω… Τελικά είναι στο επικρατειας ο κύριος???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.