Κοζάνη: Έσβησε για πάντα η φωνή της ΕΡΤ Κοζάνης

26 Ιουνίου 2019
11:52

Φτωχότερη η οικογένεια της ΕΡΤ Κοζάνης από χθες που έφυγε από την ζωή στα 73 της, η Έλλη Δεληγεωργίδου Ζιάμπρα που επί σειρά ετών εργάστηκε για 30 χρόνια (1973-2003), ως εκφωνήτρια,  παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και έντυσε με την φωνή της εκατοντάδες διαφημιστικά σποτ.

Η Έλλη υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς, ήταν ενεργό μέλος του Ερυθρού Σταυρού και του Φιλόπτωχου ταμείου της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα 26 Ιουνίου 2019, στις 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

3 σχόλια

  • Πολυ φτωχες οι λεξεις για να περιγραψουν στο ακεραιο το μεγαλειο ψυχης της κυριας Ελλης!!!!Απο τις λιγες ΚΥΡΙΕΣ ,με ολα τα γραμματα κεφαλαια!!!Ας αναπαυτει εν ειρηνη η τοσο πολυβασανισμενη της ψυχη…..Καλο παραδεισο κυρια Ελλη,γιατι μονο εκει ανηκεις,καλη ανασταση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.