Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα την Τρίτη 2 Ιουλίου

28 Ιουνίου 2019
19:34

Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ποδηλάτες είναι: Λεωφ. Τσιμισκή – Ίωνος Δραγούμη – Λεωφ. Νίκης – Λευκός Πύργος. Ώρα συνάντησης 19.30.

«Η ποδηλατοδρομία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των δύο αθλητών από την ομάδα «Χίλια Δέντρα», που άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή με τόσο άδικο τρόπο», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης προσκαλεί όλους τους φίλους του Ποδηλάτου να πάρουνε μέρος στην Ποδηλατοδρομία προκειμένου να αφυπνιστεί εκ νέου η κοινή γνώμη όλων, και να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο ΚΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της Ποδηλατοδρομίας, όλοι οι ποδηλάτες της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., θα  ποδηλατήσουν ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των πινακίδων σήμανσης και Φωτεινών Σηματοδοτών, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρακώληση Κυκλοφορίας.

voria.gr

Ένα σχόλιο

  • Ναι, διαμαρτύρονται για την προσοχή των άλλων και το δικαίωμα της δικής τους απροσεξίας.
    Μα πόσο υποκριτές;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.