kozan.gr: Koζάνη: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός,στο πλαίσιο εορτασμού των ονομαστηρίων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28/6 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2019
21:35

 

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Κοζάνη, στο πλαίσιο εορτασμού των ονομαστηρίων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου. Αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 7.00 π.μ. θα τελεσθούν Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος θα δέχεται τις ευχές κλήρου και λαού στον Μητροπολιτικό Οίκο – Επισκοπείο (ως τη 1.00 μ.μ. και το απόγευμα από τις 6.30 μ.μ.).

2 σχόλια

  • Εξαιρετος ο λογος του Σερρων. Εξαιρετος! Σπανιο χαρισμα.!
    Εδω αναρωτιεται επισης κανεις που ειναι οι συλλογοι των ιεροψαλτων κσι τα ωδεια να δωσουν μια συναυλια στην ομορφη αυλη του επισκοπειου προς τιμη των ονομαστηριων του επισκοπου;

    • Δε θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου, όμως θα πω και τούτο: Που είναι οι σύλλογοι, οι σχολές και οι χορωδίες να τιμήσουν την εορτή και τον Σεβασμιώτατο στο ΝΑΟ; Χρόνια τώρα δε γίνονται αυτά τα αυτονόητα πράγματα, και γι’ αυτό φταίνε πρώτα οι έχοντες και κατέχοντες… Να δούμε αν ποτέ αλλάξει αυτή η νοοτροπία στην Κοζάνη μας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.