Γιώργος Αμανατίδης, από τον Ελλήσποντο: Ανάπτυξη για όλους

29 Ιουνίου 2019
11:09

Τα προβλήματα των αγροτών και τα ζητήματα της ΔΕΗ ήταν τα βασικά θέματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε στα χωριά του πρώην Δήμου Ελλησπόντου (Δρέπανο, Κοιλάδα, Καπνοχώρι, Πολύμυλος, Τετράλοφος, Αγ. Δημήτριος, Ακρινή) ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης.

Ο κ. Αμανατίδης ανέπτυξε στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους τον σχεδιασμό της Ν.Δ. για τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα ενώ στην Ακρινή παρουσίασε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους σε σχέση με τη ΔΕΗ και την μετεγκατάσταση. Επιχειρηματικότητα, φορολογικό, αγροτική οικονομία αποτέλεσαν τα κεντρικά ζητήματα στις επαφές του κ. Αμανατίδη με κατοίκους των χωριών Καρυδίτσα. Λευκόβρυση, Πρωτοχώρι, Λευκοπηγή, Αγ. Παρασκευή, Ροδιανή, Κερασιά, Αιανή.

Ένα σχόλιο

  • ελλήσποντος αργοσβήνει καμιά ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια ακρίνή την έχετε αφήσει στο έλεος.Δρέπανο ευτυχώς ο πρώην πρόεδρος κατάφερε να κάνει τουλαχιστον τις αποχεχεύσεις που ξεκίνησαν τώρα γενικότερα όλοι δεν έχετε προσφέρει το παραμικρό!λόγια λόγια λόγια και ανυπαρξία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.