Οι επισκέψεις του υπ. βουλευτή της ΝΔ Σ. Κωνσταντινίδη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, την Πέμπτη & Παρασκευή 27 & 28 Ιουνίου

30 Ιουνίου 2019
06:53
Κανένα σχόλιο

 

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Πέμπτης, 27.6.2019, επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ Κοζάνης, καθώς και την Περιφερειακή Εκπαίδευση. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ). Το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το απόγευμα πραγματοποίησε περιοδεία στα Κοίλα, στο Μαυροδένρι και στην Ποντοκώμη.

Το βράδυ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Η ώρα των πολιτών» στον τηλεοπτικό σταθμό Flash, με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρκοπούλου.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Παρασκευής, 28.6.2019, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Το απόγευμα πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά της Εορδαίας: Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.