Εκδήλωση Γιάννη Θεοφύλακτου, στην Κοζάνη, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου

1 Ιουλίου 2019
08:49

 

Εκδήλωση Γιάννη Θεοφύλακτου, στην Κοζάνη, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου.

9 σχόλια

  • Ο δήμαρχος Κοζάνης παραδέχτηκε ότι η Κοζάνη χάνει χιλιάδες φοιτητές με της τρεις σχολές λιγότερες που θα έχει σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που έγινε . Ο θεοφύλακτος είναι ο μόνος που δεν το παραδέχεται γιατί είναι καθαρά δίκη του ευθηνή . Θεοφύλακτε δεν σε υπολογίζουν στο κόμμα

  • Γιάννη χτύπα αλύπητα τους δεξιούς γιαλαντζί μακεδονομάχους, μετά την χθεσινή αποκάλυψη για τις προτάσεις Νίμιτς που αποδέχτηκε ο Καραμανλής όλοι οι νεοδημοκράτες σήμερα σώπασαν και εξαφανίστηκαν. Σαν τα ερπετά σέρνονται και ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

      • ΚΑΙ οτι υπεγραψες ΝΑ μην αναφερεται ΣΤΟ συνταγμα οτι η Ελλαδα ειναι ορθοδοξο κρατος.ΝΑ το λες παντου ΚΑΙ ΜΕ εμφαση ΓΙΑ ΝΑ παρεις πολλους ψηφους.

      • Για διάβασε λόγο βα δεις ποιοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη συμφωνία … κάποιοι στη ΝΔ φρόντισαν … ή η αλήθεια δε μας αρέσει … ΝΔ η καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων και του τόπου όλα για την τσέπη τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.