Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Ειδικό Μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»

3 Ιουλίου 2019
12:09
Κανένα σχόλιο

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Ειδικό Μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» που θεσπίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Το σχολείο μας λειτούργησε ως Εξεταστικό Κέντρο και υποδέχτηκε εξεταζόμενους από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Ευχόμαστε σε όλους καλά αποτελέσματα και κάθε πρόοδο στη ζωή τους.
Επίσης ενημερώνουμε τους μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να φοιτήσουν σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου μας (εκτός από την Α΄ Γυμνασίου) ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 2465023461 ή στο [email protected] κάθε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019 και κάθε Πέμπτη μέχρι το τέλος Αυγούστου για να ενημερωθούν για τη διαδικασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.