Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα» βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης, Ευλαμπία Πρώϊου

3 Ιουλίου 2019
14:28
Κανένα σχόλιο

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα» βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης, Ευλαμπία Πρώϊου την Δευτέρα 1/07.

Συνομίλησε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Δημήτρη Κοσμά και τον διευθυντή του Α.Σ. Βελβεντού «ΔΗΜΗΤΡΑ», κ. Νικόλαο Σάκκουλα. Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών έκαναν αρχικά μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συνεταιρισμού και ενημέρωσαν για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις μεγάλες προκλήσεις στην εσωτερική και διεθνή αγορά. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον πρωτογενή τομέα και στους υγιείς συνεταιρισμούς που συμβάλλουν ουσιαστικά τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην εθνική οικονομία.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γραφείο Κτηματογράφησης Σερβίων ώστε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κτηματογράφησης των περιοχών μελέτης που εκπονούνται.Αργότερα βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Φώτη Ζυγούρη και συζήτησαν για νέα μοντέλα διαπραγμάτευσης με νέους και συμφέροντες όρους για την πρόοδο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Τέλος, στη διάρκεια της ημέρας συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στο κέντρο της πόλης των Σερβίων και άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών για τα μέτρα που πρέπει να λάβει η νέα κυβέρνηση υπέρ των επιχειρήσεων.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.