Εορδαία: Τα χόρτα σκεπάζουν τα αυτοκίνητα

10 Ιουλίου 2019
12:09
Κανένα σχόλιο

Απειλή για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το τμήμα μεταξύ των οδών Διοικητηρίου και  της Επαρχιακής οδού της Δυτικής Εορδαίας , αφού τα χόρτα, όπως υποστηρίζουν διερχόμενοι, καλύπτουν το ύψος των αυτοκινήτων  και η ορατότητα αποτελεί ζητούμενο, ενώ, καραδοκεί ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος. Η στενή λωρίδα, ένας Αγροτικός Δρόμος ουσιαστικά, με εμφανή προβλήματα, ασφαλτοστρώθηκε για να εξυπηρετήσει την πυκνή κυκλοφοριακή κίνηση, από την Πτολεμαΐδα προς το Μουρίκι  και τη Βλάστη, όπου παρατηρείται λόγω εποχής  έντονη γεωργική δραστηριότητας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί, επαναλαμβάνουν τα «στραβά και ανάποδα» και  της Επαρχιακής Οδού της Δυτικής Εορδαίας, με την ταυτόχρονη κυκλοφορία αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων,  ενώ, η παρακαμπτήριος οδός  – χωματόδρομος στο μεγαλύτερο τμήμα της – προς την Βλάστη, με διάσπαρτες τις λακκούβες, λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους επιχειρήσουν να την διασχίσουν

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.