ΔΕΗ: Δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά, για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων

15 Ιουλίου 2019
14:04

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα, προθεσμία υποβολής προσφορών για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων, δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 προκειμένου ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος

5 σχόλια

  • Ήρθαν να πάρουν κοψοχρονιά τα ασημικά της ΔΕΗ!

    Τι όχι; Γιατί ρε παιδιά χαλάτε το παραμύθι του ξεπουλήματος

  • Νέα Ολυμπιακή ή ΔΕΗ
    Το ξέρει Πολύ καλά ο Χατζηδάκης
    Από αύριο όλοι θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.
    Ρωτήστε τούς υπαλλήλους τής Ολυμπιακής τι πάθανε
    Πλήρες ξεπούλημα χωρίς κανένα αντίτιμο!!
    Καληνύχτα Δεητζής

  • Έγιναν 2 διαγωνισμοί σε συμφωνία με την ΕΕ για να πουληθούν συγκεκριμένες λιγνιτικές, τις οποίες επέλεξε η ΕΕ κι όχι η ΔΕΗ. Οι διαγωνισμοί έγιναν για να ικανοποιηθεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που έλεγε πως η ΔΕΗ είχε δεσπόζουσα θέση στο λιγνίτη το 2003.
    Το 2019 διαπιστώθηκε πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πια ν’ αγοράσει λιγνίτες, επειδή η αγορά ηλεκτρισμού του 2019 δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αγορά του 2003.
    Συνεπώς η διαδικασία πρέπει να σταματήσει εδώ, όποιος ήθελε λιγνίτες μπορούσε να δώσει μια σοβαρή προσφορά και να πάρει.

  • Γιατί να δώσουν προσφορά για τους ΑΗΣ, όταν ξέρουν πως με την ακύρωση του διαγωνισμού θα πάνε στους ΥΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.