Ξεκινά δυναμικά η Α.Ε. Ποντίων στην Κοζάνη, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Γ’ Εθνική

27 Ιουλίου 2019
17:42

 

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019 στις 5:30 ξεκινάει και επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά για την Α.Ε. Ποντίων στην Κοζάνη. Η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Ξηρολίμνη και αμέσως θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της ΑΕΠ αποφάσισε την συνέχιση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με τον ίδιο προπονητή, ο οποίος με επιτυχία ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνική τον κ. Κατακαλίδη Νικόλαο, βοηθός του αναλαμβάνει ο Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, ο Κοτταρίδης Δημήτριος παραμένει προπονητής Τερματοφυλάκων ενώ αναλαμβάνει και χρέη Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΑΕΠ οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι όλα έτοιμα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για αυτόν τον λόγο, προχωρά ο προγραμματισμός ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικές αναμετρήσεις.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.